Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Apollos

Idealna cipcia...

Polecane posty

Lubię anal, a małym blondyneczkom tego nie robię, jakoś jak. No i lodzik z połykiem. A Ty co preferujesz?

Tym że myślisz, że bawisz się ze mną i tak dalej, widzę to :). A bukake to raczej nie, nie dopuściłbym więcej facetów do łóżka.

Pisz pisz, strasznie się nudzę, jestem bardzo ciekaw, co jeszcze od Ciebie przeczytam :). Jakie lubisz pozycje?

Nie wiem, czy będę, ale możesz odezwać się na mail, tam będę na pewno. Praca. Też rano wstaję.

Gość ale palant....
Że jesteś pies na baby to wiedziałam, ale że lubisz kości, jak pies.....to jestem bardzo zdziwiona. Ja mam nieco więcej wzrostu i ważę dużo więcej niż 48 kg i wszyscy mi mówią, że jestem za szczupła.....więc nie wiem, co by powiedzieli o twojej z tymi gabarytami, o których nówisz. Albo prowo ...... najwyraźniej tak!

Ha, ha, dobre. Tak się składa, że ona uprawia aktywnie sport i jest fenomenalnie zbudowana, nie czuć wcale kości, jest po prostu idealna. Szkoda, że o sobie tak nie myślisz, inaczej nie pisałabyś tutaj.

Gość ale palant....
lubisz kości i ości, ale to już twój cyrk i twoje małpy.

Mam gadane, nie boje się przyznać. Ale przede mną większe wyzwanie, muszę zbałamucić ją jeszcze raz. Muszę!

Valmont juz robił to w "Niebezpiecznych Związkach", nie skończyło się najlepiej :classic_cool:

Kobita zeszła na zapalenie mózgu, facia przebili szpadą. Taki klimatyczny Hepi-End :D

Własnie tak chciałem dorzucic, ze niby szpady się bac nie powinieneś chyba.. :D ale wez poprawkę na epokę :D

Apollos 🖐️ hm.. tak ...ogólnie :D Zresztą przed latem i tak raczej tam nie zawitam więc... cóz. ;)