Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Apollos

Idealna cipcia...

Polecane posty

Nie mam w kompie fotek - zresztą dziwna sprawa, bo nawet aparatu sie nie dorobiłem ;) ciągle w planach... Zresztą, ja niestety nie jestem szybki w wymianie. jakoś.. nie z tego gatunku, niestety :) Tak ogólnie - nic szczególnego, chociaz twierdzą, ze wstydzić sie nie muszę ;)

aaa... to mozliwe ;) tylko jak Ty za niedługo wyjeżdzasz.. na stałe - to moze byc trudne ;)...

oki tez zaraz idę, trzeba w koncu znormalniec i nie siedziec do 4tej w nocy.. ;)

Gość wzruszyła mnie twoja historia

Gość śliwka z maliną
Jaki kurwa palant jesteś... Ja piernicze

Gość ja pierdziele normalnie
ta twoja blondyneczka to rasowa aorektyczka byla. 165 i 48 kg.... ja mam 166 i waze 56 kg, jestem bardzo drobna i szczupla, chcialabym przytyc, ciezko jest.. jestem w szoku, ze mozna wazyc 48 kg przy takim wzroscie.. toz to juz nawet nie kosci!

O kurczę, muszę przyznać, że zaskoczony jestem. Ten powyższy do podszyw, ale nie wiedziałem, że można się podszyć pod czarnego nicka :(. Lipa.

marna podroba wicehrabiego Valmonta :P czasem az dziwie się, że ludzie potrafia sie przyznac ze sa az tak plytcy. no ale net czyni odwaznym. phi.

Niestety przez tego podszywającego się pode onanistę cały wątek stracił sens, jak mój nick zresztą. Lipa lipa i jeszcze raz lipa, i pewnie jeszcze z moich podatków idzie na jego lekarstwa i internet :/

Gość wielka mi sztuka
napisal zamiast " l " duze " i " i otrzymal " I " - no i masz ApoIIos

O kurde, na to nie wpadłem, może faktycznie nie jestem taki łebski... Hmmmm. Jeśli kogoś to interesuje, to zmieniam nicka na Portoss. Pozdrawiam wszystkich!!

Gość ApolIos
łebski zdecydowanie nie jesteś kartoflu, pozdrawiam moderię :) czuję się przyyebany, tak mnie jeszcze nie kopneli :)

No, także powracam pod tym nickiem, mam nadzieję, że żaden znudzony ciśnięciem swojego ogórka nie będzie próbował się podszywać pode mnie. Pozdro!