Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zonka zonkaaa

seks po ciazy cesarka

Polecane posty

Gość zonka zonkaaa

3 miesiace temu rodzilam przez cesarke i w ogole nie mam ochoty na seks zmuszam sie i strasznie mnie boli po cesarce chyba nie powinno bolec:/

Po cesarce bolało mnie tak samo jak po naturalnym.Po jednym i drugim porodzie wszystko tam w środku musi dojść do siebie.Polecam żele intymne np.z durex play.

Gość zonka zonkaaa
a po jakim czasie przestanie bolec? spinam sie na sama mysl i seks jst tylko raz tyg ale tak strasznie boli ze mi sie wszystkiego odechciewa

ale jak boli? piecze, ciągnie, za sucho??? jestem w 1 ciąży i chciałabym wiedzieć jak to jest po...

Gość ale co boli ..
cipka czy co ?

Najważniejsze to nie zmuszać sie do sexu.Nie chcesz,nie jesteś podniecona i w konsekwencji w pochwie sucho i boli.Naprawdę polecam zele intymne,mnie tam po nich nic nie boli :-) Po cesarce musisz dać sobie jakieś pół roku zanim wszytsko wróci do siebie.

Gość qiopa
mnie po naturalnym nic nie bolalo, wrecz mialam wieksza ochote na seksik :) rozpoczelam wspolzycie 3 miesiace po porodzie.

Po cesarce bolało mnie w środku wszystko,a do tego rana pooperacyjna.Po naturalnym bolało tam gdzie byłam nacięta i beż żeli wciaż by bolało.