Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zalotna Lola

Są tutaj fajni mężczyźni ?

Polecane posty

Gość Nie ma...
Oj PWN zastrzeliłeś mnie normalnie tym hiciorem z lat młodzieńczych! :D Tylko że ja już wolę spokojniejsze tony i ostatnio wolę posłuchać np. tego w radiu kolor. :) http://www.youtube.com/watch?v=xXTC8tRY1gw Nudnawa chyba się jednak przerzucę, mam jeszcze jakieś hiszpańskie Rioja w barku. ;)

Gość Nie ma...
Zalotna ja też z mazowieckiego, zapraszam do mnie u mnie alkoholu do wyboru do koloru a nie ma komu wypić. ;)

Nie ma ... witaj pewnie pij z nami ( ja juz odplywam ;) ) Pierwszy ...do uslychu. Nudnawa ... ja tez spadam, wybacz, bo juz jestem na granicy, zeby sie nie powstrzymac i rozwalic komputer. Dzieki za mila impreze ! 🖐️

Gość Zirrisk
ja jestem nawet fajny, ale jestem prawiczkiem i mam 17 lat

Tomcioszek 🖐️ Nie ma ...super ! :):) Niedlugo zrobimy zlocik maly :) chetnie z propozycji skorzystam :P Nudnawa pewnie tez Bye😘

Gość Nie ma...
Zalotna -> udanej imprezki. :) Tomcioszek -> witaj. :) Nudnawa -> połówka nieaktualna, chyba że chodzi o tę 4letnią. ;) No ale to nie kompan do alkoholu. :D

tomcioszek - chyba powinnam ciebie przesłuchać w związku z tematem ale nie wiem, czy to zrobię jest tak błogo. nie chcemy ciebie stresować. jedno pytanie: jesteś fajny, czy poprawny?:)

Gość Nie ma...
Hmmm Nudnawa, to poprawny już nie jest fajny? A może da się jedno z drugim jakoś połączyć? :) Poza tym zależy czego kto szuka, ja potrzebuję spokoju i stabilizacji. Fajnych w sensie z dużą ilością testosteronu omijam z daleka. ;)

Gość Nie ma...
Choć jeśli poprawny dlatego, że zwolennik PiS to ja wolę samotne wieczory przed kompem. :P

NM ja właśnie o tym wyjaśnienie jest na poprzednich stronach chociaz ustaliłyśmy z Zalotną, że fajny może jednak ewoluować, ale jest to bardzo rzadki proces:)

Gość Nie ma...
Doczytałam. :) Ja niestety trafiłam już na kilku "fajnych" i jeden zostawił mi całkiem namacalną pamiątkę. ;) Teraz wolę poprawnych (byle nie politycznie ;)). Tomcioszek ekshibicjonista? :D

właśnie o tym mówiłam no jeżeli już ktoś bardzo chce się pokazać, cóż możemy zrobić...

Gość Nie ma...
Wygląd to nie wszystko drogi tomcioszku. :) Najważniejsze jest niewidoczne dla oczu. :)

Gość Nie ma...
Nudnawa winka chętnie. :D To ja może wrócę do swojego starego nicku z kafeterii. :)

internet nie pozostawia innej mozliwosci niz ocenic wyglad , bo ocena wyglady pomimo tego ze jest subiektywna , to jest wiarygodna a udawac mozna kogos kim sie nie jest praktycznie latami

Baaaardzo stara, ale teraz rzadko bywam. 7 lat temu było tu znacznie przyjemniej. :)