Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kinga_l111

prosze o przetłumaczenie -

Polecane posty

Gość kinga_l111

Hej czy moze mi ktos przetłumaczyc ponizszy tekst na angieslki. Bede bardzo wdzieczna :-) U mnie zle, leze w łozku chora. Mysle o słonecznej grecji i Tobie. W polsce pada deszcz chciałbym bym byc obok ciebie dziękuje za pomoc

Gość doqotoreq
to sie pisze tak fuck me tunight:)

Gość Kinga_l111
ale zabawne dzieki za pomoc, masz moja dozgonną wdziecznośc :-)

tu mij jest wery źle. ajm leze in wyro łit chłop and hi ma wery smol. Soł aj tink ebałt juł end słoneczna grecja ęd hot anal. gud baj maj low

Gość kinga_l111
coz za poligloci.....naprawde rewelacja :-) tak własnie jest w Polsce popros kogos o pomoc a zacznie robic sobie z Ciebie żarty ..... Przykre to bardzo....

no sory staram sie jak mogę! i bądź tu dobry człowieku....

Gość kinga_l111
Oj dziękuje Ci logo...Wybacz, że nie doceniłam Twojego starania.....

Gość doqtoreq
a moze czas wziasc sie za angielski,a nie robic tylko laske sniadym?

Gość kinga_l111
a czy ktos może naprawde przetłumaczyc mi te zdanie..... niestety ale nie było mi dane podczas mojej edukacji uczyc sie angielskiego a chciałbym odpisac na smsa w miare poprawnie...a nie "kali jesc kali pic......"

Gość kinga_l111
Kochana prosze nie mierz mnie swoja miarą dobrze???:-) Nie wszystkie polki są takie jak Ty :-) coz za sfrustrowana niewiasta :-)

Gość doqtoreq
za moich czasow byl paruski,a jednak nauczylem sie angielskiego bo chcialem.Kiedy ja sie uczylem Ty siorbalas paly sniadym wiec spiertalaj kvrwo!

Gość polilgotkaaa
I feel bad, I'm laying in bed and putting bananas into my pussy thinking of you and the sunny Greece. It's raining here in Poland, I would like to be with you and fuck you.

Gość dobry wujcio
U mnie zle, leze w łozku chora. Mysle o słonecznej grecji i Tobie. W polsce pada deszcz chciałbym bym byc obok ciebie . Its going bad with me, Im lying in the bed and thinking about the sunny greece and you,Its still raining in poland .Id like to be by your side

Gość kinga_l111
Dzięki za pomoc...... Naprawde żałosny jest poziom na tym forum....:)) Ludzie zrozumcie, że nie warto jest oceniac innych....jeden umie całki ....drugi sportowo sie spełnia a ktos angielskiego sie uczy...ja sie nie nauczyłam mój bład prawda....taki los przez podstawowke liceum studia mialam niemiecki i znam ten jezyk bardzo dobrze..... jakos nigdy nie mogłam sie przkonac do angielskiego teraz to sie zmieniło i sie naucze bo jest mi potrzebny. Jeszcze raz dzieki wielkie za zrozumienie i wyzywanie mojej osoby, ale jeżeli komus sie lepiej dzieki temu zrobiło to nie mam nic przeciw :-)

Gość uprock
It's cold and rainy here in Poland and unfortunately I caught a cold. But thinking of sunny Greece, of you and me, makes me feel warm and happy.