Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość passadenas

Najlepszy hotel na studniówkę

Polecane posty

Gość passadenas

Mam w tym roku studniówkę i zastanawiam się jakie hotele w Warszawie się na bale maturalne nadają. Możecie coś doradzić? Pytam zwłaszcza osoby, które niedawno były na takiej imprezie i mają dobre wspomnienia;)

Gość Elzbietola
A to przypadkiem nie szkola ustala? Co Ty mozesz, drogie dziecko? Powiedziec co najwyzej dyrektorce lub wychowawcy. Ja bym pozazdroscila studniowki w Mercure Grand, blisko centrum, metro rzut beretem (latwo wrocic do domu), sala super, jedzenie tez. A Wasza szkola sie nie nadaje? Bo za moich czasow to sie w szkole robilo, ale stara juz jestem.

Gość passadenas
Hm, nie wiem jak jest w innych szkołach, ale u nas dyrekcja poprosiła o propozycje i każda klasa ma przygotować swoją- oczywiście nie my podejmiemy ostateczną decyzję. A co do robienia studniówki w szkole- już chyba niewiele placówek się na to decyduje. Mercure Grand? Zaraz sprawdzam w necie i zobaczę, bo szczerze mówiąc nie kojarzę;P

Gość Elzbietola
No proszę.. za moich czasów nie było tak, że uczniowie mogli swoje propozycje przedstawiać ;) Granda pewnie nie kojarzysz, bo to nie jest hostel czy budynek typu akademik tylko naprawdę dobry jakościowo hotel, 4 gwiazdki i obsługa na bardzo wysokim poziomie, niemniej wiem, że studniówki organizują.

teraz studniówki organizuje praktycznie każdy hotel, od tych klasy bardzo średniej, po te klasy najwyższej ;) i faktycznie studniówki w szkołach to przeżytek. co do mercure grand to hotel z wyższej półki, świetny wystrój, jedzenie bardzo dobre, mają ciekawe propozycje. myślę że warto się zainteresować :)

Gość ulmina
Moja siostra idzie na studniówkę do Heveliusa. To też Mercure, ale w Gdańsku. Fajnie, można przynajmniej buty założyć jakie się chce, bo u nas dyrektorka szpilek nie pozwala, bo mogą parkiet na sali gimnastycznej porysować...