Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Why powiedzcie mi

Dlaczego mną poniewierają?

Polecane posty

Gość Why powiedzcie mi

Jestem świetną babka i dobrze o tym wiem. Mam to o czym nie jedna kobieta marzy, skończone dobre studia tj. architektura, pracuję w zawodzie, zarabiam, mam 28 lat, śliczną buźkę - czarne wielkie oczy, do pasa czarne włosy, śniadą cerę, białe zęby -, 171cm wzrostu i wagę 62 kg, biust 75 e i stopę 38:) Faceci są wokół mnie wszędzie. Czasem chce mi się wymiotować. Jednak jestem sama:( Nie mam z kim isć do kina, nikt mnie z nikąd nie odprowadza, nie bawię się z nikim od roku nie uprawiam seksu... Dziczeję z dnia na dzień.! Dwóch moich kochanków, których miałam - jeden pilot, drugi stolarz hehehehehh Jeden w kwietniu 2008 roku, drugi w lutym 2009 nie odbiera ode mnie telefonu - prawdopodonie mnie zablokowali... Dlaczego tak jest??? Proszę powiedzcie co jest ze mna nie tak?

Gość to chyba pytanie retoryczne
bo skąd my niby mielibyśmy to wiedzieć. Nie jesteśmy Bogiem

Gość Scotii
A złamałaś kiedyś komuś serduszko?

Gość co za brednie .
" ... jesteś za piękna.. po prostu! ;]" Jasne..

Gość Why powiedzcie mi
Złamałam i mam pełną tego świadomość... Ale przecież nie można z nikim być na siłę prawda? Czuję się jak gówno...

Gość end
nie ponizaj sie nie jestes pewnie zla moze poprostu za malo przebywasz w towarzystwie :)

Gość end
ja tez nie mam nikogo i tez nawet od 15 roku prawie nie uprawiam seksu ale nie mam jakos z tego powodu dola :) czasem tak jest :/ tez nie mam z kim wyjsc do kina czy nawet porozmawiac ale moze kiedys bedzie lepiej :)

Gość taaaaaaaaa hehehe
wyjdz do ludzi hehehehehhe :D:D:D pojeby jestescie z tymi genialnymi kurwa radami :o kobieto czym Ty sie martwisz .. jak piszesz jestes samowystarczalna, masz wszystko to czego potrzeba do szczescia, noo oprocz tej milosci i tego kogos u boku .. tak czy siak kiedys przyjdzie i na Ciebie czas , nawet nie bedziesz wiedziec kiedy :) a na razie wykorzustuj to ze jestes sama, ciesz sie z pasji, pracy, cokolwiek, ale przy tym miej oczy szeroko otwarte, a najlepiej dookola glowy :) na sile nie ma nic, a po co Ci byc z byle kim ? dla problemow dodatkowych ? pozdrawiam i nie lam sie 🌼

nie wiem, jak chodzisz ubrana ale nie ubieraj sie zbytnio wyzywająco. może faceci chcieliby Ci zdobyc i to wszystko. mierzą cie miarą, ze skoro jestes ładna to pewnie to wykorzystujesz :O no nie wiem co Ci powiedzieć. a z resztą tez wszystko w porządku? z zapachem ciała, ust itp? moze to dziwne co teraz pisze ale czasami nie zdajemy sobie sprawy ze cos moze byc z tym nie tak.

Gość Why powiedzcie mi
haha nigdy nie ubieralam sie wyzywajaco bo nie musze nawet gdybym zalozyla stroj zakonny to i tak by sie za mna ogladali... wydaje mi sie ze tu jest roblem, bo oni sie boja ze jestem lepsza, mam wiecej kasy, wiecej wiedzy, wiecej rozumu, lepsza rodzine itp. a przeciez kazdy ma jakies ,,ale" niezalenie od pochodzenia statusu itp wiec wydaje mi sie ze niezaleznie od wszystkiego kazdy powieninien byc rowny i powinnam byc traktowana na rowni - czy ja nie mam prawa zakochac sie z kims z wyksztalceniem zawodowym??? bo co??? jesli wiem ze to dobry czlowiek, zdolny i ... no wlasnie - on mnie nie chce!!!!

Gość dfegrthjyu
Sandra to projekt jeszcze tylko nie wiem czy dochodnego stoolejarza z f23 czy kafeteryjny. autorko jakos po twoim poscie mnie nie dziwi, ze jestes sama a faceci choc jak mowisz jest ich pelno kolo ciebie nie traktuja cie powaznie ...

Gość END
ja sie z toba umowie jak chcesz :) do kina czy gdzies :)

Gość Why powiedzcie mi
Może jestem na pozor, bo tak mnie wychowano, bo jestem pewna siebie, bo wiem ile mozna zrobic, gdy sie tego chce... ale w glebi duszy jest ze mnie kawal dobrej, wyrozumialej, cierpliwej osoby o wielkim sercu i nie rozumiem dlaczego faceci wlasnie tego nie widza... przeciez mam do zaoferowania naprawde wiele a tak naprawde kazdy ucieka gdzie pieprz rosnie... jak tak dalej pojdzie zostane stara panna:(

Gość Why powiedzcie mi
END to jestesmy umowieni:)

może rzeczywiscie boją się tego ze sobie radzisz w zyciu i to nieźle, nie chcą czuc sie gorsi, chcieliby moze czyms zaimponowac a boja sie ze nie zdołają Cie uszczesliwić. w relacjach staraj sie słuchac, nie mówić o sobie w stylu - a ja to czy tamto... zbytnia pewność siebie tez odstrasza. bądź serdeczna, usmiechaj sie, nawet o cos poproś faceta by ci w czymś pomógł i bedzie dobrze, zobaczysz :)

Gość END
wiesz zeby nie bylo :) nie chodzi mi o zaden seks czy cos :) tez bym sie chcial z kims gdzies wybrac a nie mam z kim tak ze jak bys chciala to mozemy kiedys sie gdzies spotkac :)

Gość END
jak chcesz to napisz na moje gg 10691072 to porozmawiamy prywatnie :)

Gość Why powiedzcie mi
Dziekuje koliberku:) Na pewno lepiej bede dzis spac:) Jutro znow musze dawac rade i rozwiazywac zadania:) Samotnie jak codzien i znow bedzie sobotnia sobota, ktora spedze sama:( aaaa Masz racje powinnam byc bardziej serdeczna, postaram sie:) pozdrawiam kafeterianow i kaferianki milej nocy

Gość graffiti
A może własnie to jest z Toba nie tak, ze sie trochę przeceniasz, co?