Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość llfg9955

KTÓRE STUDIA SĄ WG WAS LEPSZE?PSYCHOLOGIA CZY ANGLISTYKA?

Polecane posty

Gość llfg9955

Bo dostałam sie na to i na to i nie wiem co wybrac..:(

Gość Zdecydowanie polecammmm
filologie angielska :). Sama skonczylam psychologie a moglam wybrac anglistyke :(. Teraz jestem bezrobotna bo nie moge znalezc pracy w swoim zawodzie a dorabiam korkami z anglika :). Po anglistyce mozna szybciej znalezc prace !!!!

Gość pannapolka
psyxhologia,.....sama to studiuje choc jest ciezko.zalezy co chcesz robic w zyciu.najlepiej idz na oba keirunki, najwyzej zrezygnujesz z ktoregos

Gość klopp
Jesli masz taki stosunek do tego, to nie idz na psychologie! Na ten kierunek powinno sie isc z zamilowania, jak na medycyne:O

Gość lekarz wypisywacz recept
dasz sobie rade studiując oba jednocześnie.

Gość lekarz wypisywacz recept
hahaha kloppie :D chodzi ci o zamiłowanie do medycyny jako nauki czy jako srodka do: - podwyzszenia ego - duzej kasy

Gość klopp
Medycyna to za ciezki i pracochlonny kierunek, aby go wybrac tylko po to, aby polechtac swoje ego. Takie kwiatki odpadaja na I roku jesli sie przez przypadek dostana.

Nie chcesz psychologii :) - odstąp mi :) chętnie skorzystam... to mój wymarzony kierunek... na który tak trudno się dostać :/ ale na pewno będę jeszcze próbować. Tak czy owak - Powodzenia w wyborze :) Oby był trafny!

Gość studi
Zdecydowanie anglistyka...Mam znajomych po psychologii- albo bezrobotni albo pracujący nie w zawodzie, ewentualnie rozpoczęli drugi kierunek. Podobno dochodzi do sytuacji gdy na jednego człowieka przypada kilku psychologów. Wiadomo, są osoby nieliczne które prace po tym znajdują i przecież jakoś żyją. Ale zdecydowanie po anglistyce jest dużo więcej możliwości dziś i nie powinno się do drastycznie zmieniać. Dla mnie ktoś po filologii to na prawde gość. i jak do tego znasz się jeszcze na czymś dodatkowo to nie powinno byc tragicznie. udanego wyboru pozdrawiam.