Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zlota RybciaP

Nie moge sobie z tym poradzic

Polecane posty

Za kilka miesiecy mam miec slub ! Jestem z narzeczonym 3 lata wszystko bylo dobrze do momentu kiedy poznalam w pracy KURDA tak mi sie pomieszalo w glowie ze powiedzialam swojemu ze chce odlozyc slub! Poznalam juz kilku ciapatych ale mimo to ze chcieli moj nr telefonu nigdy nie dalam zawsze bylam takiego zdania ze nie zwiaze sie z obcokrajowcem a teraz mam metlik w glowie ! Dalam temu jednemu jedynemu swoj nr tel ciagle z nim pisze on chce byc ze mna a ja ...ja nie chce ale nie potrafie skonczyc z nim znajomosci nie potrafie i juz ! Dlaczego wlasnie on tez nie moge sobie tego wytlumaczyc ani nie jest bog wie jaki piekny ale ma cos co mnie uroczylo! Czy ktoras z was miala podobny problem ? Jak sie to u was skonczylo?

Gość bubu22
jesli wie o twoim slubie to nie powinien ci zawrac gitary. a ty daj sobie spokoj.

Gość dobrarada333
kobieto..nagle pojawil sie facet.. znowu pojawilo sie te cudne uczucie..zauroczenia. To Ci przejdzie a zniszczysz wszystko to co budowalas z narzeczonym przez 3lata! Koles jak wie ze sie zenisz nie powinien sie Toba bawic!;/ Zachcialo sie zabawy? No chyba nie myslisz ze nagle pojawila sie twoja 2polowa.... nie znasz czlowieka..nie wiesz jakie ma wady i zalety. daj temu spokoj. Najlepiej dla Ciebie bedzie, jak zaczniesz unikac kontaktu z tym facetem:/ Wraz z nim pojawily sie problemy.. po co Ci to? 🖐️

Jesteś nienormalna...chcesz poswięcić udany związek dla czegos takiego? Ale masz racje, odwołaj ślub bo po co ma sie porządny chłopak męczyć- przeciez po ślubie możesz polecieć na murzyna;)

Gość toJaTakaMala
to jest kurdysz!!!!!! dziewczyno dowiedz sie wiecej o ich kulturze a odechce sie sie wszytskiego!! jesli masz rozum to daj sobie spokuj ,on w tym czasie zapewne spotyka sie z wieloma na raz, a i mozliwe ze ma w swoim kraju nie jedna zone, nie rozumiem was dziewczyn, jak mozecie na nich leciec:(

Gość krucafuks
A ten Kurd ma odbywatelstwo europejskie? Oni wszyscy tacy cudowni sa jak wizy potrzebuja.