Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jolkaaa86

Jak być szczęśliwą nie mając drugiej połówki??

Polecane posty

Gość Jolkaaa86

jak w temacie:)

Rozumiem, ze masz na mysli faceta? To czy sie ma faceta czy nie nie swiadczy o szczesciu. Spojrz ile tu kobiet kogos ma a mimo to się zala i cierpia, bo jest cos nie tak...

Gość Jolkaaa86
tak o faceta...mam wrazenie ze do szczęscia brakuje mi tylko JEGO i ciagle sie tym doluje...a przeciez mam tyle powodów do radosci...jak zmienic swoje nastawienie??

Zmien myslenie. Wiesz ja akurat kogos mam , ale to nie przesadza o mim szczesciu. Bo zwiazek to kompromis, nie moge sie ubrac tak jak chce , bo moj chlopak to straszny zazdrosnik i zaraz panikuje i w ogole dla niego to koniec swiata jak inny na mnie popatrzy (taki charakter, ale coz, kocham go) , nie mogę wszedzie wyjsc nie mowiac nikomu nic, ot tak bo mam kaprys... takze widzisz. Cos za cos. Ten jedyny = szczescie... guzik prawda...

Gość Jolkaaa86
Rozumiem....tzn.jestem szczesliwa,ale brakuje mi jeszcze czegos....kogos z kim moglabym sie spotkac,spedzic czas,przytulic,poczuc sie kochana i kochac...mam prace,koncze studia,rodzine,przyjacioł,faceci uważaja mnie za atrakcyjna...a jednak prawie kazdego dnia jestem jakas zgaszona......a chcialabym sie cieszyc kazdym dniem!!!!

Gość sama ciekawa
podnosze

przestac grzeszyc w tedy będziesz szczęśliwa to nie jest żart

Gość wypić pierwszą połówkę :D