Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kucahreczkaaa

KTO UMIE GOTOWAC ?PISZCIE ILE MACIE LAT?

Polecane posty

Gość kucahreczkaaa

Mam 19 lat przyjechalam do mojego chlopaka poczatkowo mieszkalismy u jego brata gdzie jego zona gotowala wiec ja sie nie wtracalam w kuchni i nie gotowalam postanowilismy sie wyprowadzic mieszkamy teraz sami gotuje z przepisow swietnie mi to wychodzi wczesniej nie gotowalam ale w rodzinie mojego chlopaka byla afera! kto bedzie teraz gotowal mojemu chlopakowi?? jego brata zona chwalila sie ze ona juz w siodmej klasie umiala gotowac ogolnie robili afere ze moj chlopak nie bedzie mial co jesc (oprocz tego chlopak zawsze jadl w pracy 10 euro wydawal dziennie na obiad i jeszcze jadl w domu obiadek ) a jego siostra dzwonila codziennie i jego brata zona tez dzwonila do mnie codzienie pytajac co dzisiaj ugotowalam Dlatego chialam sie was zapytac ile mieliscie lat jak juz umieliscie gotowac? Nie wiem dlaczego oni robili z tego taka afere co w tym trudnego wziasc jakis przepis z neta i ugotowac

Gość kjbb
Ja nauczylem sie gotowac w podstawowce teraz mam 26 lat i dalej gotuje natomiast moja 20 letnia dziewczyna bardzo nie lubi i przez to gotuje raz na 3 miesiace ale tylko dla mnie :) dla rodziny czy siebie nie ale jak juz cos ugotuje to wychodzi jej to bardzo dobrze.