Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kuchhhh

KTO UMIE GOTOWAC ?PISZCIE ILE MACIE LAT?

Polecane posty

Gość kuchhhh

Mam 19 lat przyjechalam do mojego chlopaka poczatkowo mieszkalismy u jego brata gdzie jego zona gotowala wiec ja sie nie wtracalam w kuchni i nie gotowalam postanowilismy sie wyprowadzic mieszkamy teraz sami gotuje z przepisow swietnie mi to wychodzi wczesniej nie gotowalam ale w rodzinie mojego chlopaka byla afera! kto bedzie teraz gotowal mojemu chlopakowi?? jego brata zona chwalila sie ze ona juz w siodmej klasie umiala gotowac ogolnie robili afere ze moj chlopak nie bedzie mial co jesc (oprocz tego chlopak zawsze jadl w pracy 10 euro wydawal dziennie na obiad i jeszcze jadl w domu obiadek ) a jego siostra dzwonila codziennie i jego brata zona tez dzwonila do mnie codzienie pytajac co dzisiaj ugotowalam Dlatego chialam sie was zapytac ile mieliscie lat jak juz umieliscie gotowac? Nie wiem dlaczego oni robili z tego taka afere co w tym trudnego wziasc jakis przepis z neta i ugotowac

umiem - 27 lat gotuje od dziecka - taka pasja :) a Tobie zycze sukcesow kulinarnych - pamietaj najlepszy przepis to taki, ktory wymyslisz sama - eksperymentuj i baw sie gotowaniem :p a jak nie wyjdzie? to facet i tak zje hah

Gość ja wprawdzie mam 31 lat
ale zaczelam gotowac bedac w 6 kl podstawowki. najpierw z kartki napisanej przez mame a potem sama. moja pierwsza potrawa byl rosol :) gotuje swietnie i nie wyobrazam sobie, za majac 19 lat nie potrafilabym gotowac. od 8 kl podstawowki na mojej glowie byly zakupy jedzeniowe, miesne, bo rodzice pracowali. to ja decydowalam co na obiad, a bedac na uniwerku, w trakcie przerw lecialam do domu by podgotowac by potem mama po przyjscu z pracy skonczyla, aby kazdy mial obiad na czas.

Gość ja np vi
ja umialam gotowac jak mialam koło 12 lat, mama do pracy chodziła wracało sie wczesnie i nie bylo co zjesc wiec trzeba bylo sobie radzic . dzisiaj mam 19 lat i świetnie gotuje , myslalam nawet zeby zostac kucharka . nie musze szukac przepisown na necie

obecnie lat 22, ugotuję ci wszystko :) już coś gotowałam jak miałam jakies 13-14 lat. wczesnie musiałam sie w tej kwestii usamodzielnić,bo rodzice zapracowani i zostawiali mnie często są w domu. poza tym miałam dobrą nauczycilkę, moją babcie :)

Gość animowanka
24 lata nauczylam sie gotowac sama - zmusil mnie do tego wyjazd do Anglii a przeciez cos trzeba bylo jesc... dzisiaj uszczesliwiam mojego przyszlego meza :D podobno jest pyszne:)

Gość tokja
Umiem i bardzo lubię gotować, codziennie gotuję w domu od 5 lat, dawniej tylko od czasu do czasu, mam 23 lata.

Gość dopiero po ślubie
zaczełam gotować, przedtem nie musiałam oczywiście zdarzało mi się gotować proste potrawy: jajecznicę, budyń, ryż, jakies sosy ale nie jakieś konkretne dania oczywiście przedtem obserwowałam moją Mamę więc nie było dla mnie żadną filozofią po zamieszkaniu z mężem ugotowanie ziemniaków, usmażenie kotletów i przygotowanie jarzyn zaczełam od wyszukiwania przepisów i krok po kroku gotowałam nowe dania dziś jesteśmy 5 lat po ślubie, mąż nie umarł z głodu, do teściowej nie ucieka na obiadki więc chyba nie jest źle ;-)

Gość ja mam 26 lat
umiem ale niezbyt lubię, nudzi mnie to:P Jednak gdybym miala cos zrobić to bym zrobila...ale sie wymiguję.:P

Gość ja mam 26 lat
aha - i jak juz mam gotowac to wolę cos bardziej oryginalnego niz typowy schabowy:P