Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość narida

kto spędza weekend w domu? komu smutno?

Polecane posty

Gość narida

Nie wiem co sie ze mna dzieje. Nic mnie nie cieszy, niczym nie potrafie sie zajac na dłużej niz 30 min. Kupiłam sobie kilka ksiazek - przeczytałam 30 kartek jednej z nich i rzuciłam w kąt. Zaczęłam studia, robilam sobie w domu notatki - napisałam kilka zdań i poszłam ogladac tv, po chwili wyłączyłam i do kompa i tak w kółko. Tak bardzo cieszyłam się z tych studiów, z spotkań, imprez... pierwsza z nich ominęłam. Nakreciłam się na nią a jak przyszło do spotkania to stwierdziłam, ze mi sie nie chce. Znajomi co chwile gdizes wychodza a ja siedze w domu, bo nagle znajduje 100 powodów by z nimi nie isc. Nawet spotkania z moim facetem mnie nie ciesza. Sa po prostu nudne. Siedzimy w domu i ogladamy tv. Poprosiłam go by zorganizował jakos fajnie czas na jutrzejsza sobote... wymyslił seks i film... szczyt jego mozliwosci :/ jest mi smutno :(

ja weekend tez spedzam w domu... nie mam innych planow... ale coz :) moze sobie cos znajde do roboty :)

Gość tak bywa czasami
cierpliwie poczekaj az zły nastrój minie.

Gość narida
szkoda, ze ten zły czas ciągnie się juz od czerwca... liczyłam ze zaczynajac studia wszystko sie zmieni ale jest tak samo... z jednej str chce gdzies wyjsc a z drugiej znajde tyle powodo by nie ruszac sie z domu, ze od razu mi sie odechciewa :(