Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak się boję

AIDS....

Polecane posty

Gość tak się boję

zostałam zdradzona... z panną o wiadomej reputacji, która nawet pewnego czasu się sprzedawała za pieniądze... oczywiście dowiedziałam sie o tym miesiąc po fakcie, teraz sie boję... nie wiem jakie są objawy zachorowania... nie wiem kiedy zrobić test... może panikuję, ale to moje życie....

Gość tak się boję
nikt mi nie pomoże?

Gość ja powiem tak
skoro tak się boisz idź i zrób sobie test ....

Gość qebbeb
Panie o wiadomej reputacji nie zawsze są " kamikadze " i tez uważaja , poza tym tój partner był zapezpieczony czy nie? Nie panikuj , a objawy czesto widzą u siebie ludzie ktorzy wcale nie sa chorzy ... zrób sobie test 3 miesiace od ryzykownego kontaktu a dla potwierdzenia po kolejnych 3 . możesz nawet po 12 m-cach zrobic kolejny jak chcesz

Gość bbe
zakażenie wirusem HIV a nie Aids. Wirus Hiv wywołuje AIDS ale może być tak że osoba bedzie tylko nosicielem albo zachoruje dopiero po kilku latach

Gość tak się boję
tak wiem, że Hiv to wirus, którego następstwem może byc AIDS, nie o szczegóły tu chodzi mój były partner nie zabezpieczył sie oczywiście, jego tłumaczenie: "ona jest na tabletkach"... żałosne... skoro nie zabezpieczyła się z nim, to sadzę, że nie zabezpieczała się niejednokrotnie... 3 miesiące, jak to wytrzymać, moja psychika juz mi pomału siada...

Gość tak sie boję
najgorsze w tym wszystkim jest to, że mój organizm od dwóch tygodni robi mi jakieś afronty... pomimo drugiej juz serii antybiotyków, ja mam cały czas stan zaplany gardła, powiększone migdały... nie wmówiłam sobie tego, chorowac zaczęłam zanim się dowiedziałam o zdradzie mojego partnera... a teraz to juz wszystko odczytuję jako symptomy choroby....

Gość tak sie boję
czytam i coraz bardziej jestem załamana...

Gość vwsvwqvw
skontaktuj się z jakims lekarzem http://www.aids.gov.pl/ Poradnia internetowa. Całodobowy telefon zaufania - 022 692 82 26. AIDS zielona linia - 022 621 33 67