Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Chlopaczyna z miasta

Co mam myslec i co wy myslicie...

Polecane posty

Gość grenadinne
moze nie przyznam. :) to, o czym mowisz, to typowa koncepcja Marksa, bynajmniej nie jedyna koncepcja klas spolecznych, ale o tym pewnie wiesz. znikam na sniadanie 🖐️

Gość L---o---l----u---s---i---a
Chlopaczyna z miasta ree - oucchh - az boje sie spytac o Twoje korzenie?

Gość Chlopaczyna z miasta ree
LOLUSIA I co ztego ze byli ja mowie o dzisiejszej hierarchizacji spoleczenstwa ale zakladam ze nie porozmawiam z toba na ten temat

Ty wiesz o czym wogole mowil i kto to byl Marks?? Karol byl socjalista wiec nie sadze ze odpowiadala by mu taka hierarchizacja spoleczenstwa chodzilo mu o znieszczenie roznic miedzy klasami a nie o ich tworzenie....

L---o---l----u---s---i---a Chlopaczyna z miasta jaaaa - kiedys to ksiazeta byli - szlachta itd...LOL hahahahhahahaha dobre dobre i co z tego:P?? jak to ma sie do tematu czy wogole do czegokolwiek:P??

sram se do ryja:classic_cool:

jem kupe :classic_cool:

Gość zielone jabłko
ale debillny watek - taki sam jak jego nieszczęsny autor...

Gość Chłopczyna z miasta ree
mam takie drogie koszulki ze jak je ubieram toi bije ode mnie nowobogacki błysk :classic_cool:

ja i lolusia to jedna i ta sama osoba :classic_cool:

Gość grenadinne
znalezienie i zaznaczenie roznic, a poglady majace na celu zniesienie takiego stanu rzeczy, to dwie zupelnie inne rzeczy. odsylam do pojec takich, jak: prestiz, elity, inteligencja, biale kolnierzyki.

Gość Chlopaczyna z miasta bee
ja podalem ogolna definicje a ty mi z marksem wyskakujesz... Nie potrafisz sie przyznac do bledu??

Gość L---o---l----u---s---i---a
jak to ma sie do tematu czy wogole do czegokolwiek Hmmm jesli ktos wyjezdza ze spodniami ojca za 300 czy 400 zlotych ... - no coz w dobie obecnych trendow - to jakies nizinki spoleczne zaliczamy! A bardziej serio - skoro powaznie rozmawiac chcesz - to w jakim celu zalozyles tak beznadziejny temat?

Gość Chlopaczyna z miasta bee
ALe ja sie pytam w jakim celu ty mi o szlachcie gadasz??

Gość grenadinne
podales definicje, ktora najlatwiej znalezc w sieci, a ze przy okazji jest to klasyczna definicja marksa - coz :) problem w tym, ze ta definicja przystawala byc moze w XIX wieku, ale mamy wiek XXI obecnie i niektore pojecia stracily/zmienily znaczenie i roznice miedzy jednym a drugim sa bardziej subtelne - nie kazdy te subtelnosci wylapuje, stad byc moze czepialstwo (moje). nie przyznam sie do bledu, bo nie ja tu jestem w bledzie. ponownie odsylam do pojec, ktore podalam w poprzednim poscie, przyswojenie ich przyda sie Tobie chyba bardziej niz jalowa dyskusja o klasach spolecznych.