Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość roty

chop przychodzi i co dalej?

Polecane posty

Gość roty

A więc chciała bym się was poradzic co można by zdziałać innego w domu z chłopakiem? bo zawsze jest tak że oglądamy film. Ale ja juz nie chce tak i chce to zmienić i chłopak mi sie od razu nastawia ze będziemy sie miziać... wkurza mnie to chce coś innego robić, pośmiać się powygłupiać a tutaj on cały czas się do mnie dostawia..;/ i co mam z tym faktem zrobić?? ktoś coś doradzi?? Bardzo proszę o pomoc/ .

Gość to może wyjdźcie gdzieś
zamiast się w chałupie walać po kanapie... a jak już musicie siedzieć w domu to nie wiem. Możecie coś sobie razem ugotować, zaprosić znajomych i zrobić np. wieczór gier towarzyskich, albo coś w tym guście.

Gość roty
Z pewnością nie dam mu "dupy" . Pozdrawiam. Liczę na jakieś NORMALNE odpowiedzi :)

Gość ja powiem tak
można wyjść na spacer.... uprawiać razem jakiś sport.... iść do kina... spotkać się ze znajomymi ....sytuacje sam na sam zawsze będą sprzyjały temu że facetowi tylko jedno będzie siedziało w głowie czyli jak dobrać się do Ciebie więcej inicjatywy

Gość roty
hmm... dziekuję za pomysły. Mam taki problem że mój dom nie jest jakiś cud miód i trochę mi wstyd że mam tak a nie inaczej. a nie ma innego rozwiązania by indziej sie spotkać. Można by było u niego, ale on tera miał w domu remont i no nie bardzo chce ja iśc bo nie chce robić kłopotu. A teraz zaczyna sie robić coraz chłodniej i ciężko będzie gdzieś wyjść. A co polecacie do ugotowania?? coś łatwego i syzbkiego i smacznego:)