Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pragnę zemsty

chcę się zemścić na mężu zdrajcy

Polecane posty

Gość Mąż to cie powinien
wysłać do psychiatry :classic_cool:

Przecuież ten kutafon to jej własność :D:D:D:D:D:D:D A może jak ona tu siedzi i kombinuje jak mu dokopać to on już wybył z betami z chaty ?? :D:D:D:D:D:D

Gość Do autorki chyba nawet
nie dociera, ze wszyscy maja z niej zlewę.:P

Gość pragnę zemsty
on miał jeden powód i od razu skorzystał a ja miałam 10 razy więcej i nie zrobiłam tego i to mnie rozwala. jestem dobrą żoną, takich jak ja to mało . może teraz pisze bzdury ale jestem tak wzburzona ,że kipię a czacha mi dymi/

Gość gdybys była dobrą zoną
mąz by cie nie zdradził, złotko!:P

Gość ja przezylam zdrade
najlepsze rozwiazanie to odejsc...ja tak zrobilam...jesli nie chcesz odejsc to musisz wybaczyc..niestety nawet jesli bedziesz go gnoiła to wkoncu poszuka nastepnej....odejdz....pokaz mu ze bez niego mozesz byc szczesliwa....kurwa bedzie bolało jak cholera ale to cie wyzwoli....

tetetetetetetete Autorko pragnąc zemsty okazujesz że nie masz godności i szacunku do siebie. Skoro doszło do zdrady to znaczy że w związku jest coś nie tak a w takich przypadkach wina często jest po obu stronach. Tak tlumacza sie chyba osoby z tendencja do zdrady. Tak jak pedofile, ze 10latka tego chciala albo zachowywala sie niesromnie. :o W swietle tej teorii oplaca sie zdradzac i oszukiwac, poniewaz zakladasz ze za zle i nie fair zachowania wspolpartnera czesc winy ponosi ktos inny. Zdradzanie nie jest przymusem, a wyborem. W najgorszym malzenstwie mozna wybrac inaczej, jesli czujemy sie niedoceniani.

Gość pragnę zemsty
chciałabym,żeby poczuł się tak jak ja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! mogę być jak kto woli wariatką ,psychiczną ale za błędy się płaci!!!!!!!!!!!!!!!1111

Gość 1234567.......
oj nie podchodźcie znowu do tematu tak że jakby była dobrą żoną to mąż by jej nie zdradził znam wypadki gdzie faceci mieli żony cudo które nie dość że piękne zadbane nieba by im uchyliły i tak jak tylko była okazja skakali na boki to już taki typ charakteru mnie tylko chodzi o to że autorka powinna odpuścić i zachować klasę

Gość pragnę zemsty
wiecie co?????????????? to on jest psychiczny!!!!!!!! on prosi mnie o wybaczenie jakiś palant!!!!!!1 jakie wybaczenie?????????????? mówi,że kocha ,wyśmiałam go. a jak mu powiedziałam,że zrobię mu to samo (kłamałam) to zaczął mnie błagać,zebym tego nie robiła bo on nie przeżyje!!!!!! nie zły cwaniak

Gość pragnę zemsty
to dopiero facet ma tupet!!!!!!!!!!!!! nie chce się dać wyrzucić z mojego domu!!!!!!!!!!!!

naprawdę mnie bawisz :D Więc się pytam po raz kolejny. Czy on nadal z Tobą mieszka? czy go pogoniłaś? ("tego psychicznego kutafona") ?? Bo jeśli nadal jest z Tobą, a ty myślisz o zdradzie, mówisz mu że zrobisz mu to samo, a on cię błaga "NIEEEEEE" no to sorry, ale to jakaś komedia :D Albo go pogonisz na amen, albo mu wybacz i żyjcie sobie słodko nadal.

Gość pragnę zemsty
on musi za to zapłacić tak czy inaczej. za błędy się płaci. niech idzie do niej!!!!!!!!!!!!!!! tylko on jej nie chce bo to lafirynda.

Gość wychodzi na to...
że pasujecie do siebie wiec po co sie mscić czy rozwodzić??? :D:D:D:D:D

Ona się z nim nie rozwiedzie wszak to jeje własność i to dla faceta będzie najwiękasza z jej strony zemsta :classic_cool:

Gość pragnę zemsty
to wyszło rano.od 4 godz nie mogę go wywalić.

Amant ... właśnie te za dobre (w ich mniemaniu :D ) się najczęściej zdradza :D :classic_cool:

Znam takie laski, najpierw będą robiły gościowi miesięczną akcję typu nienawidzę cię, jak mogłeś mi to zrobić, zrobię to samo, nic nas nie łączy, śpisz w drugim pokoju a później jak gdyby nigdy nic pozwolą do siebie wrócić. i tak od zdrady do zdrady :D

Gość i co ci da zemsata oprocz
tego,ze cie znienwidzi ?

Gość no wlasnie rowniez sie obawiam
że brak rozwodu bedzie najwiekszą zemstą dla tego faceta...ogladanie co dzien twarzy autorki:D:P

Gość No wlasnei faceci zdradzają
zazwyczaj te kobiety, ktore nie mają sobie nic do zarzucenia uważając sie za idealne żony. :classic_cool:

" pragnę zemsty on musi za to zapłacić tak czy inaczej. za błędy się płaci. niech idzie do niej!!!!!!!!!!!!!!! tylko on jej nie chce bo to lafirynda. NO ALE JAKIMŚ CUDEM RAZ ZECHCIAŁ :D Skąd możesz mieć pewność, że za miesiąc nie pozna kolejnej lafiryndy z którą się prześpi? :)

Gość po co nie ma sensu
uwazam ze kazdemu sie moze zdarzyc i kazdy zasluguje na 2 szansa, prawdziwa milosc wszystko przetrzyma, JEŻELI KTOS W ŻYCIU ZADA CI CIERPIENIE, WIEDZ NAJWIĘKSZĄ ZEMSTĄ JEST PRZEBACZENIE!!!

Gość teteteteetete
do Energiczna trzydziestolatka: Autorko pragnąc zemsty okazujesz że nie masz godności i szacunku do siebie. Skoro doszło do zdrady to znaczy że w związku jest coś nie tak a w takich przypadkach wina często jest po obu stronach. Miałam na myśli to że albo trzeba wybaczyć albo odejść.Być może źle to ujęłam. Do zdrady czasem dochodzi gdy umiera uczucie, wieje chłodem w związku, albo dlatego bo ktoś ma poprostu taki charakter. Też uważam, że nie należy bronić zdrajcy bo ma wybór.