Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wylali mnie wlasnie

jak szukac pracy dla studentki?

Polecane posty

Gość wylali mnie wlasnie

Mam oczywiscie na mysli normalna prace, zaden sponsoring itp itd. Wlasnie zostalam zwolniona - powod, wrocila osoba z macierzynskiego. W poprzedniej pracy pracowalam ok 1,5mies. wiec to zadne doswiadczenie.... Studiuje dziennie wiec potrzebna mi praca powiedzmy na pol etatu lub w elastycznych godzinach. Mnostwo jest ofert telemarketingu, ale ja juz probowalam i tak nie chce pracowac. Przegladalam wlasnie serwisy typu pracuj.pl czy praca.pl i tam nikt nie uwzglednia pracy dla studenta :( ktos ma jakies pomysly??????

Gość wylali mnie wlasnie
upupupupup

Gość kelnerka
pracy jako kelnerka w pubie w tym okresie nie polecam. w sezonie to miało sens, bo były napiwki, teraz prawie nie ma klientów. w tej branży zdecydowana większość pracodawców wykorzystuje to, że zależy nam na pracy... stawki godzinowe są bardzo małe - u mnie 5zł za godzinę, ale jeśli klienci siedzą dłużej, to nie możemy ich wyprosić - wtedy ta stawka jeszcze bardziej spada :/ siedzę na starym rynku w Poznaniu od 11 w południe do 2 w nocy co 2 dni i mam za to 1100zł miesięcznie, żadnych urlopów, ubezpieczenia... zamierzam popracować do grudnia, bo nie mam alternatywy.. a potem spadam.koleżanki które zostają będą pracowały w drugi dzień świąt i sylwestra - albo wylecą.

Gość wylali mnie wlasnie
tylko ze do sklepow poszukuja na stale i na caly etat chyba? Pisalam juz ze z uwagi na studia dzienne mam ograniczony czas i tu tkwi wlasnie istota mojego problemu.

Gość wylali mnie wlasnie
kelnerka pracy jako kelnerka w pubie w tym okresie nie polecam. w sezonie to miało sens, bo były napiwki, teraz prawie nie ma klientów . w tej branży zdecydowana większość pracodawców wykorzystuje to, że zależy nam na pracy... stawki godzinowe są bardzo małe - u mnie 5zł za godzinę, ale jeśli klienci siedzą dłużej, to nie możemy ich wyprosić - wtedy ta stawka jeszcze bardziej spada :/ siedzę na starym rynku w Poznaniu od 11 w południe do 2 w nocy co 2 dni i mam za to 1100zł miesięcznie, żadnych urlopów, ubezpieczenia... zamierzam popracować do grudnia, bo nie mam alternatywy.. a potem spadam.koleżanki które zostają będą pracowały w drugi dzień świąt i sylwestra - albo wylecą. Kelnerka - dzieki za info. :(

Gość wylali mnie wlasnie
upppppppp