Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak ja jestem beznadziejna

Na urodziny od mojego chłopaka dostałam ptasie mleczko

Polecane posty

a raczej tak mi się wydawało, bo w srodku jak sie póxniej okazało był pierścionek zaręczynowy. Tylko że ja zrobiłam z siebie totalna kretynkę, bo przez te "ptasie mleczko', którego nie otworzyłam, najpierw zrobiłam mu awanturę. Boże jaka ja jestem głupia. kiedy dał mi ten prezent myslałam, ze go zabiję, bo kto to słyszal, zeby na urodziny dziewczynie dawać ptasie mleczko?!Tym bardziej, że ja jemu kupiłam bardziej przemyslany prezent... jaka ja jestem beznadziejna. Nie słuchałam nawet jak mówił, żżebym otworzyła to opakowanie i spróbowała... darłam się na niego jak jakas furiatka... siedzę i ryczę.

Gość ldasjjksadjsad
hahahaaa hahahaaaaa sorry ale wyobrazilam to sobie :D :D no coz bedziesz miala co wnukom opowiadac ;)

Gość efret453254324234
Kultura nakazuje, ze nawet jak prezent się nie podoba, to się tego nie okazuje, zeby nie urazić obdarowującego. Ten chłopak powinien sobie dobrze przemyslec, czy chce mieć niewychowaną, awanturniczą i prostacką żonę. Z drugiej strony też miał głupi pomysł.

Gość sariron
i wyszlo z Ciebie co najgorsze i wkoncu chlopak przejrzy na oczy i ucieknie przykro mi bardzo:P

Gość .....ot ..co.....
a co od niego oczekiwalas? bizuterii za milion dolarow?! :O liczy sie pamiec a nie to, jaki prezent sie wybierze. jestes pustak i dobrze ci tak. rycz, bo juz nic ci nie pomoze 🖐️

dziekuję Bogu, że mam tak wyrozumiałego męzczyznę. Już nidy nie będę się tak zachowywała. To była nauczka na całe życie. Mam tylko nadzieje, że będę mogła mu to jakos wynagrodzic. on jest tak wspaniały, że teraz obrócił to wszystko w żart

Gość brak ci kultury
prezenty nawet nietrafione trzeba umieć przyjmowac a ty tym samym dalas dowod na to, ze oczekujesz nie iwem czego i nie potrafisz sie cieszyc nawet z drobnej rzeczy. moglas poczuc sie rozczarowana ale nie musialas dac tego po sobie poznac!

Gość samaewusialat44
Bo przez to ptasie mleczko,a nie przez TE!!!!

Gość niezły nick 8/10
:p

Gość niechcesz oddac 8/10
:classic_cool:

Gość jako kobieta
ja ptasie mleczko uwielbiam wiec jak bym dostała to przynajmiej bym wiedzial ze facet kupił prezen który mial pewnosc ze bedzie mi smakowal a jak bym tak w nim zobaczyla pierscionek to dodatkowo by mi bylo slodko jakas glupia jestes pewnie wolalabys jakies glupie kolcziki czy kolejna pare majtek nie czje czasem lasek male prezenty sa najlepsze

matko nie wierze że sa takie beznaziejne dziewuchy. ja od mojego nawet czekolady nie dostałam:/ także cieszyłabym sie z ptasiego mleczka.przecież chodzi o gest,pamięc a nie o to co sie dostanie.na prawde jesteś beznadziejna.dziwne ze cie w dupe nie kopnął

Gość klopp
Ptasie mleczko jest zafoliowane, wiec jak niby wlozyl tam pierscionek?

Gość do jak ja jestem beznadzie
Czym ty się przejmujesz dziewczyno!? Nie dziwię ci się i też bym się wściekła jakby mi mój sponsor dał w prezencie pierścionek schowany w jakimś gównianym ptasim mleczku. Na takie infantylne zachowanie zwyczajnie brak słów! Dziewczyno najlepiej znajdź sobie nowego sponsora i nie morduj się z jakimś niedorozwojem!

Gość aminexil
Niestety głupie impulsywne baby kierują się emocjami a nie rozumem, i po co faceci mają sie starać skoro i tak zawsze jest źle.

Gość eeeee tam gadacie
Głupio wyszło, ale za 40 lat (o ile chłopak sie nie rozmyśli ;p ) będziecie się z tego śmiać :D:D:D Bierz pierścionek i ciesz się chwila !

Gość jesoooo
Jaka Ty nienormalna jesteś! Nawet jakby dał Ci tylko te ptasie mleczko to co? Prezent Ci jest najważniejszy i suma jaką na niego wydał? Tym wartościujesz jego uczycie? Pusta głupia lala z Ciebie! Mam nadzieje że zrozumie i zabierze ten pierścionek! Ja pierdykam w głowie mi to się nie mieści jak można być takim pustym jak Ty!

Gość Ptasiek81
Uuuuu.... Tez bylem kiedys taki romantycznie naiwny i dupowaty jak Twoj chloptas... Poniewaz Ty taka pyskata jestes, to jedyne co on powinien zrobic to wyklepac Cie kilka razy po niewypazonej i poczestowac ptasim... ;-) Sprobojcie - dziala cuda - skutecznie pacyfikuje - wydajnie relaksuje.

Dodam ze to było ptasie mleczko podróbka z biedronki za 4zł a pierscionek z Tombaku co sie okazłao potem, ale wynagrodze mu to , dzis bedzie anal!!!!!! nie lubie tego ale dla niego to zrobie:)

Gość Swittera
hahahaha :D