Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karinaaaaa

zataniści - szatanisci

Polecane posty

Gość Karinaaaaa

matko jakie głąby w tym kraju zyją:)))))))))))))))))))))))))))))))))właśniew zetce zadzwonił facet że jest oburzony tym, ze w radio reklamuja strone dla satanistów:)))))))no ale sie usmiałam:)

Gość Karinaaaaa
Zgadzam sie jak najbardziej:)

Gość szurum burum
noi co się śmiejesz....fonetycznie brzmi podobnie sama póki w TV nie zobaczyłam, że chodzi o ZATANISÓW to zbaraniałam słysząc sataniści...bo z i s wcale tak mocno się nie różnią. i zataniści i sataniści brzmią podobnie ...a człowiek zazwyczaj w pracy słucha radia jednym uchem

Gość Swoją drogą ciekawa jest ta
ciągła promocja satanizmu w mediach i ciągłe aluzje do satanizmu - niby to śmieszne i niewinne, ale sprawia, że ludzie zaczynają traktować tą filozofię lżej niż powinni. Na pewno nie przyłączyłabym się do ruchu zataniści właśnie z tego powodu. Nie jestem religijnie nawiedzona, a raczej dość liberalna, ale na pewno NIE popieram satanizmu - brzydzi mnie uwielbienie dla szatana. Nie rozumiem dlaczego nawiązuje się do satanizmu w nazwie czegoś, co zupełnie się z tym nie kojarzy (problem wysokich cen).

Tzn. rozumiem, że miało być niby śmiesznie i młodzieżowo, ale wyszło niesmacznie (jak zwykle w Polsce).

No dobra, nożna sobie byś za tanimi produktami, ale dalczego od razu z(s)ataniści?

Gość anussssszka
Co za dzifki? Nie rozumiem

* można sobie być