Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zbulwersowali mnie

dlaczego jeśli idę w butach na szpilkach ludzie

Polecane posty

Gość frenrii
Edssu, za 5 lat bedziesz sie smiala z wlasnej glupoty Ubierac szpile tylko po to, aby wylapac jak najwiecej meskich spojrzen na ulicy? Aby przejsc sie po centrum handlowym? Tym sie wlasnie rozni Polska od Zachodu. Za granica ludzie cenia wygode, nikt nie ubierze na zakupy szpilek, ale oczywiscie Polki odwalaja sie na maksa, beda cierpiec, ale szpila musi byc:D

Gość okkk-0
ta rakietama leciec jakis 9 godzin

Gość
Mnie się po prostu nie podobają i tyle

Gość frentii
A propos Stanow. Zima 2005/06, zasypalo NYC strasznie, snieg doslownie po kolana, chlapa i ida dwie laski w zajebiscie wysokich szpilach, kazdy miesien ciala napiety, bo wystarczy ulamek sekundy i zalicza glebe. Mijam je i kto zgadnie w jakim jezyku mowily?:D

Gość ja też uwielbiam szpilki
frenrii - a nie pomyślalś że ktoś może lubi nosić takie buty i jest mu wygodnie? Ja do pracy dojeżdzam 20 km, po pracy ide na zakupy i waszym zdaniem muszę wozić buty na zmianę bo wstyd w szpilkach iść do supermarketu a może powinnam wozić na zmianę cały ubiór bo przecież nie założę kapci do eleganckiej garsonki?

Gość ice touch
do CAŁA POLSKAAAAAAAAA jeśli cała Polska to wieś, to Ty też jesteś wieś. i wiesz co mnie najbardziej jest wstyd za takich zajebiście "światowych" jak Ty, którzy pojadą na 2 miesiące ogórki zbierać za granicę albo pakować mrożonki i myślą, że są tacy super bo poznali inny kraj... jak Ci wstyd za to skąd jesteś świadczy to tylko o Tobie. A teraz stań na rynku jakiegoś polskiego miasta i powiedz to głośno cwaniaczku.

Gość edssu
To , ze ubieram szpilki bo czuję się bardzo kobieco to nie znaczy ,ze ubieram je tylko po to aby widzieć na sobie męskie spojrzenia bo i bez tego i są ...Po prostu taki styl ubioru do mnie pasuje ..w tygodniu ubieram sie luzno ,,,a jeszcze jedno ...Ja akurat na zakupyżadne nie ubieram szpilek tylko np. na spacer z przyjaciolka ...randke itp ...

Gość Edssu
a w szpilkach mi również jest wygodnie

a ja ogólnie wam powiem, że najbardziej zajebiste są trampy :D heheheh jedne z moich ulubionych trepów jakie posiadam :classic_cool:

Gość frentii
Ja tez, ludzkie dzialo nie jest przystosowane do chodzenia przez 10 godzin dziennie na 10cm obcasach, zapytaj pierwszego lepszego ortopedy. Jak komus sie podoba, to niech chodzi nawet w 20cm szpilkach, ale niech nie pierniczy, ze ma wypoczete stopy i jest mu super wygodnie. Chyba, ze twoj ruch ogranicza sie do przejscia z mieszkania do samochodu, z samochodu do biurka w pracy, z biurka po 8 godzinach do samochodu i do domu.

a ja noszę szpilki cały czas bo lubię i nikomu nic do tego tak jest mi wygodnie i nie obcodzi mnie co sobie inni myślą.

frentii - właśnie tak jak piszesz z samochodu - do biurka - ale potem po zakupy i czasami coś załatwić na mieście. Nie mówię, że jestem super wypoczęta ale na płaskim też bym nie była.

Gość frentii
Edssu, ok, twoja sprawa, ale uwierz, ze taka 16stka zasuwajaca w wysokich szpilach i na sile probujaca zgrywac dorosla wyglada komicznie:D Tobie sie pewnie wydaje, ze jestes juz taka dojrzala i wygladasz tak dorosle, ale tak nie jest;)

Gość CAŁA POLSKAAAA
Ice touch!! A wiecie co w zazdrosnych Polakach mnie wkurza?Że jak ktoś mówi,że pracuje za granicą,to zaraz na zmywaku lub przy ogórkach!Otóż nie Mr Ice touch!! Akurat są też ci,którze znają perfect angielski i nie pracują fizycznie!! Ot co! Nieważne.Nie uważam się za światową,ale boli mnie Polska mentalność!!! Ludzie zastanówcie się-czy to ważne jak kto chodzi ubrany?A niech sobie i do tych szpilek założy skarpety i dresiki!! A co WAS TO OBCHODZI?

Gość frentii
Ale o co ci chodzi krzykaczu? My tu spokojnie wyrazamy swoje opinie, nie kazac nikomu, aby natychmiast zmienil buty, a sie rzucasz:D:D

Gość frentii
*a ty sie rzucasz

Gość Edssu
Moje szpilki po 1 nie są jakieś mega wysokie ...nie bd z siebie kurewki robić przecież ...Zresztą mam taki typ urody , że każdy mi mówi , ze takie rzeczy jak trampki mi nie pasują ..

Gość Kaziczka
frenti to ze jesteś grubasem nie potrafiącym chodzić w szpilach to się do innych nie czepiaj : Phahahah

Gość tez lubie tych co mowia
ze jak ktos za granica to pewnie na zmywaku lub budowie zasuwa... mam znajomego, pracuje w branzy IT w Norwegii, kiedys spotkał Polaka i zaczęli rozmawiać... Spotkany Polak do niego: A na jakiej budowie robisz?". Podobno był zdziwiony jak usłyszał, że to nie ta robota... A co do 16latek na obcasie, naprawde wyglądacie smiesznie, bo niestety a moze i stety widać po was, ze macie te 16lat a robicie z siebie niewiadomo co i w dodatku najczesciej wyglądacie w tych budach jakbyscie brodzily w głębokiej wodzie - jak to już ktoś napisał... Ja lubie buty na obcasie, wyzsze, nizsze, ale wole zazwyczaj chodzić w płaskich lub w takich na niskim obcasie, bo sa po prostu wygodniejsze, mozna podbiec, isc szybko, bo w szpilkach tego sie nie da ;)

Ja jak widzę te babki na szpilkach to mi po prostu ich zal... W ogóle mi się to też nie podoba... rzadko która umie w nich chodzic, w kółko się chwieją, albo potykają...

"Ja jak widzę te babki na szpilkach to mi po prostu ich zal... " Chyba raczej żal dupę ściska :) Spróbuj pozbyć się kompleksów a przestaniesz oceniać innych 🖐️

Ale jakich kompleksów? Przecież też mogłabym nosic szpilki jakbym chciała, ale nie będę tak katowac nóg....

Gość hmm hmm
ja na codzien wole zalozyc wygodne adidasy i ogolnie ubrac sie bardziej na sportowo , ale wiadomo ze jak mam gdzies wyjsc, jakas dyskoteka, urodziny czy cos to szpilki sie ubierze i troche ciala odkryje :D normalna rzecz, ale wlasnie kiedys na dyskotece uslyszalam komentarz za plecami ,, patrz na ta laske napewno jest kurwa, ciekawe ilu ja tu dzisiaj przeleci'' wiec nie wiem czy to zazdrosc czy co w kazdym razie ze tak powiem sram na te komentarze wiec i ty tez sie nie przejmuj, jak masz ladne nogi i cialo to je pokazuj ! :D

Gość Bunny_
To jakas kpina. W szpilkach chodze codziennie i do tego jeszcze moje stroje podpadaja pod wyzywajace i jakos nikt sie na mnie nie patrzy jak na dziwke :))

Gość wielbicielka Piotrusia
Bunny wątpię... jak już ktoś zresztą napisał.....można chodzić w normalnych butach na szpilce przy "normalnym" stroju, to nic szokującego ani w złym stylu, ale jeśli ktoś zakłada wyzywający strój plus szpilki w fatalnym guście ,to ja przepraszam ale chyba wie po co to robi...no chyba,że ma tak fatalny gust ...ale to już nie mój problem acz tez patrzę na takie dziewusie albo o zgrozo na stare babska jak na ufoludki,które swędzi dupka heh

Gość Normalny chlopak
Autorko dziekuje ze jestes:) dziekuje za takie dziewczyny jak ty:)