Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

littlesensitive

co to za ALERGIA????????????????????

Polecane posty

od jakiegos czasu zauazylam nawracajace objhawy alergii (wydaje mi sie, ze to alergia). Kiedy budze sie rano czuje, ze mam rumien na twarzy - czerwone plamy, sa to bardzo cieple miejsca i czasem swedzace. Do tego cieknie mi z nosa i strasznie lzawia oczy i sa opuchniete :O od kilku miesiecy mamy rusztowanie, bo naprawiaja dach w bloku, a ja lubie miec otwarte okno w sypialni, zeby wietrzyc posciel, czy myslicie, ze to moze jakies drobiny kurzu? okno otwarte, ale rolety zasuniete, posciel czesto zmieniana. Prosze o porady :)

czy ktos moze doradzic? teraz sobie pomyslalam, ze to raczej nie kurz z rusztowania, bo to samo stalo mi sie po przebudzeniu, jak spalam u rodzicow w domu :O i jakis tydzien temu w pracy :O

Ja tez miałam ogromny problem z tym .Męczyłam się około roku, non stop woda z nosa ,strasznie mnie buzia swędziała i zrobiłam sobie badania. Tobie tez radze bo to chwila moment i wszystko staje się jasne. Ja miałam uczulenie od wielu rzeczy najbardziej na kurz i marchewkę. Kiedy odstawiłam te rzeczy i zaczęłam wietrzyć pokój i częściej sprzatac wszystko minęło jak ręką odjął. Powodzenia

Gość alergiczka76
a pijesz mleko, jadłaś lody, jesz często produkty mleczne ? jaki masz wsad w poduszkach ? może z piór ? - jak tak to spróbuj w/w wyeliminować na jakiś czas powinna być poprawa.