Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawy 1234

Pytanie do ładnych kobiet

Polecane posty

Gość kuporób
"Zrobić kupę i się nią nasmarować - najnowsze trendy w zachowaniach społecznych " - wykład poprowadzi prof. Max Maximis. Rynek w Krakowie niedziela godz. 12:00

Gość Bunny_
Jestem ladna i atrakcyjna. Nie przeszkadza mi to ani nie schlebia.

Gość Robbie williams
CO to kur... jest rzyc??????????!!!!!!!!!!!!????????!!!!!!!!!!! dupa czy co??

Gość cotojestteznaczki
* { background-color: transparent; cursor: pointer; margin: 0px; padding: 0px; border: none; text-decoration: none; } A { width: 100%; height: 100%; } A:hover { text-decoration: none; } function getQueryParam(paramName) { allParams = hashString.split("&"); for (i=0; i

Gość oteznaczkicoytojest

Gość do tej .................
KJGBLKGHJLSHDFGZ "kopchany, patrzenie się kobiecie na tyłejk jest oznaką niewychowania, braku kultury i szacunku do niej!! Juz chrzanic kwestię chęci kopulowania!! Biusto kobiety też jest piękny, ale gapienie się kobiecie w trakcie rozmowy w biust jest oznaką chamstwa i braku szacunku, podobnie jak z gapieniem się na tyłek!" jak Ty dziewczynko mało wiesz o facetach ?!!!!!!! :D :D :D :D

ja powiem szczerze że lobię sie patrzyć czasami perfidnie:) dupcia cycuszki i ładna twarz czasami prost w oczy:) i lubię to, i możecie sobie myśleć że jestem jak napalony pies bo to prawda gdyby któregoś dnia nagle taka laska zatrzymała sie i mnie zaciągnęła w ciemny kont to był by mój najpiękniejszy dzień w życiu:)

Gość KJGBLKGHJLSHDFGZ
Nie mam potrzeby posiadania ogromnej wiedzy o facetach:) Naprawdę ich ogólne przemyślenia oraz spostrzezenia mnie nie interesuja:) Jedynie interesuja mnie takowe jednego, najwazniejszego faceta w moim zyciu:) A to, ze faceta kusi, aby gapic sie na tylek i cycki kobiety (bo zapewne 99% tak ma), to nie oznacza, ze maja to robić, gdyż swiadczy to o chamstwie i braku kultury, co juz pisalam. Wiesz - zarys meskiego pesina pod boxerkami na plazy u facetow, dla wielu kobiet tez jest piekny. Ale wiekszosc z nas nie gapi się facetom na jaja obscenicznie. Chyba mamy po prostu wiecej kultury. Dla mnie facet, ktory nie potrafi powstrzymac swojego wzroku - jest przegrany. Od tego jestesmy ludzmi, a nie zwierzetami, aby nad soba panowac. Jak mozna wcywiolizowanym swiecie patrzyc obscenicznie na tylek lub biost obcej kobiety? Swiadczy to o braku wychowania oraz zahamowan. Wsrod ludzi na wyzszym poziomie takie sytuacje raczej nie miewaja miejsca.

Gość KJGBLKGHJLSHDFGZ
a Wy, wielcy ZNAWCY KOBIET, przyjmijscie do wiadomosci, ze wiekszosc z nas wlasnie zainteresuje facet, ktory nie zwraca kompletnie na nas uwagi, to wlasnie zadziala na nas i to wlasnie takiego faceta, najwieksze prawdopodobienstwo, ze zaciągniemy w jakiś ciemny kąt;) A nie goscia, ktory się za nami bezczelnie slini. Niestety - to daje nam wyobrazenie (bledne lub nie) ze taki facet bedzie sie slinil za kazda kobieta, nawet bedac z nami w zwiazku. A facet, który nie zwraca na nas uwagi - daje nam poczucie (znow bledne lub nie), ze i za innymi kiedys nie bedzie sie odwracal i bedzie je olewal;) Moze to glupie podejscie, ale tak troszke jest:)

Gość fgf
A ja to sobie zawsze mysle: A niech patrza, czego nigdy miec nie beda.;))

Gość Sratatatatatatatatatatata
hmmm to calkowicie subiektywne stwierdzenie...nie dla kazdego ladne jest to samo,dla jednego kobieta taka jest ladna a dla drugiego taka...chyba ze masz na mysli kazda zdrabna i szczupla kobiete w stroju podkreslajacym jej atuty;) ja nie wiem jaka jestem,czesto slysze mile slowa na moj temat ale moje wrodzone kompleksy sprawiaja ze ich nienawidze tj komplementow,modle sie tylko zeby nikt mnie ladnie nie skomplementowal:-O gdy raz dla mojego partnera ubralam sie kobieco tj spodniczka,ladna bluzeczka na krotki rekaw,buty na obcasie to bardzo duzo osob sie we mnie wpatrywalo co mnie nie na zarty irytowalo... dlatego lubie ubierac sie gotycko albo na sportowo,zeby nie przyciagac wzroku jakis popapranych kutafonow...

Gość lustrzankaaaa
chmastwo, wies omg... jestem chamem i wsiurem, bo uwielbiam patrzec sie na meskie ZGRABNE tylki;p nie wiem czy jestem atrakcyjna, ale faceci zwracaja na mnie uwage. czasem czujac, ze lustruja moj tylek odczuwam skrepowanie, a czasem mile polechtan ego. zalezy, czasem mi to lata totalnie.

Gość osobiscie mnie to
drazni, nie lubie tego. z reguly mam ubaw ze swoim facetow z takiego zalosnego zachowania. oczywiscie nie mowie ze jesem taka super ze kazdy sie obejrzy ale jednak zwracam uwage-i szczerze nienawidze tego, malo komfortowo sie z tym czuje. jak tak ktos sie na mnie lampi-traci w moich oczach. przejsc nie mozna normalnie bo czuje nachalne spojerzenia, pomijajsc juz wyczyny facetow latem-przez takie akcje przestalam nosic spodniczki i krotkie spodenki, nie lubie nawet na plaze wychodzic. faceci sa obrzydliwi!!zamiast patrzec dyskretnie wlepi te swoje slepia we mnie i mysli ze sie nie skapne ze on na mnie patrzy. masakra-dobrze ze moj facet w domu kultury byl uczony!!

Gość MałaSamara
slyszałam kiedys, ze kazdy facet spojrzy na tylek wychodzącej z pomieszczenia kobiety, bez wzgledu na to, jak bardzo nie podobal mu się jej front :P na mnie się patrzą, czasami oglądają, choc jestem brzydalem:D