Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawy 1234

Pytanie do ładnych kobiet

Polecane posty

Gość ciekawy 1234

Mam pytanie wyłącznie do kobiet ŁADNYCH i ATRAKCYJNYCH. Kiedyś gdy czekałem na autobus, przechodziła chodnikiem właśnie taka kobieta. Nim znikła z pola widzenia patrzyłem się na jej rzyć, zresztą nie tylko ja to robiłem. A potem przyszła mi do głowy refleksja i się zastanawiam nad tym co myśli sobie atrakcyjna i ładna kobieta gdy mijani mężczyźni patrzą się na jej rzyć. Czy jest wtedy z siebie dumna? A może myśli sobie "Boże, dlaczego oni się tak gapią?"?

Gość tu ci nikt nie odpowie
:classic_cool:

Gość ja jestem ładna i atrakcyjna
ale mam w nosie czy się gapią czy nie. Poprostu mi to obojętne, jak chce to niech paprzy, nie imponuje mi to ani nie drażni

Gość hihi27
jakbym miala za kazdym razem nad tym zastanawiac to bym z domu nie wychodzila;)

Gość BiałaSyrenka2
No dobra:)jestem wysoka,szczupła,ładna...ale mam szerokie biodra,zatem moja pupa zwraca niestety uwage,a moze to te moje dlugie nogi?no nie wiem:)Co wiecej,mam tez b,dobry wzrok i widze kontem oka kto sie za mna oglada i na co patrza....Pytanie brzmialo,czy jestem z siebie dumna...NIE:)nie przeszkadza mi to,bo non stop mam takie sytuacje,ale nie wprawia mnie w to zachwyt i nie rosnie mi jakos gigantycznie moja samoocena.Wiem,ze sie podobam mezczyznom i tyle:)

Gość ciekawy 1234
Dziwię się że was kobiety to nie drażni. Ja bym się chyba wściekła gdybym się zorientował że jakiś typ gapi się na moją rzyć.

Gość dadsa
Ja to nie raz sie stresuje jak idę a tu grupa facetów mi się na pupę patrzę :) a ostatnio ide ciemna alejką a facet za mną ,,ah sliczną masz pupcie jak go przytyrałam ale się przestraszyłam i poszłam szybko dalej

Gość glupie stare dziady
gapia ci sie na cycki i to ma byc zajebiscie podniecajace? nie!!! cycki sa fajne

Gość sgsgsgsgsgsg
jak zauważe ze sie na mnie patrzą, to tak sie stresuje, ze niewiem jak mam iśc... nogi mam jak zwaty,.. gną mi sie na każde strony..a jak jeszcze idę w szpilach to masakra:O

Gość KJGBLKGHJLSHDFGZ
Drazni jak cholera! Jestem dziewczyną zadbaną o słodkiej, dziecięcej urodzie i wielkich oczach. Do tego umiem się ładnie, nietandetnie ubrać. To pociąga facetów, wiekszość się za mną odwraca. Dla mnie facet, który gapi się na mój tyłek jest skreślony. Na zawsze, niezaleznie od jego ywgladu, czy charakteru. Onnie istnieje i nigdy nie zaintnieje. Zdecydowanie zainteresuje mnie facet, który zamiast się za mną odwracać i robić z siebie zalosnego, napalonego psa, po prostu zagadnie jakos w miare interesująco. Jesli jednak nie ma ochoty na znajomosc blizsza, tylko na popatrzenie - to wiekszej kultury wyjazuja mezczyzni, ktorzy patrzą mi się w oczy (te PRAWDZIWE OCZY hehe), a nie na dupe. Wtedy istnieje jakaś nadzieje, ze nie maja w glowie jedynie bzykania. Dodam, ze zauwazylam, ze w wiekszosci faceci ubrani z gustem, klasą, którzy są przystojni, ale w nietypowy sposob, a nie po wiejsku, którzy takze soba cos reprezentuja, zazwyczaj maja dobra, umyslowa prace - tacy faceci nie odwracaja sie, gapiac sie na tylko kobiet. Oczywiscie sa wyjatki. Ale z reguly tacy faceci maja na to zbyt duzo klasy i godnosci. I to wlasnie tacy mezczyzni mnie interesuja:)

Gość uahda
Tak jak już ktoś tu napisał, to nie zwracam na to uwagi czy ktoś na mnie patrzy czy nie, jest to dla mnie obojętne. Inaczej jest kiedy ktoś mnie zaczepia, co mnie irytuje. Np dziś miałam taką sytuację na przystanku :O Muszę szybko prawko zrobić, bo na tych przystankach jest najgorzej :O

Gość do KJGBLKGHJLSHDFGZ
" a nie po wiejsku" - znalazła się wielkomiejska dziwka

Gość onananan
moje kochanie mi sie w oczy patrzy

Gość KJGBLKGHJLSHDFGZ
No wybacz, ale wiesniaka, czy wiesniarę można łatwo dostrzec. I mówiąc "wiesniak" mam na myśli czyjąć mentalność, styl, a nie miejsce zmieszkania. Tak samo jak miasta zamieszkuje wielu mentalnych "wiesniakow", tak i na wsi b. czesto ich nie ma. To chyba logiczne. Słowo wiesniak w jezyku polskim zmieniło obecnie znaczenie.

Gość lenk.a
Kobiety jestescie zwyklymi hipokrytkami i pize to jako kobieta. Zadna nie przyzna, ze lechce to jej ego i gdyby nagle nie zauwazala tych spojrzen, to bylaby zdziwiona/zaskoczona/zazdrosna o inne kolezanki zwracajace uwage. Troche szczerosci nie zaszkodzi...

Gość KJGBLKGHJLSHDFGZ
lenko, mylisz się. Moje ego łechce zainteresowanie mezczyzn, spojrzenia w oczy. Ale patrzenie na moja dupe jest dla mnie znakiem, ze moze zbyt wyzywajaco sie ubralam, ze moze wulgarnie wygladam, skoro zainteresowal sie mną facet na tak niskim poziomie, ktory nawet nie ma tyle honoru, aby nie powstrzymac swojej gęby od odwrocenia się. Potrafię mieć przez to zepsuty cały dzien, lub biec do domu sie przebrać.

Gość a ja nienawidze tych spojrzen
mam ochote wtedy uciekac albo wychodzic w skafandrze kosmonauty (razem z tym kaskiem, bo wtedy nic nie widac) :( Czuje sie wtedy jak kawał miecha, aby tylko zerżnać i nic więcej!!

Gość uahda
Napiszę szczerze. Normalnie naprawdę nie zwracam na to uwagi, po prostu do wszystkiego można się przyzwyczaić, ale teraz napiszę o drugiej stronie medalu :o To było na jednej imprezie, pewien chłopak w ogóle nie zwracał na mnie uwagi, wstyd się przyznać, ale byłam w szoku :o Kiedy się na mnie gapią itd, to jest dla mnie normalne, ale jak już nie to się zastanawiam co jest nie tak :O

Gość bo Ty akurat
pusta jestes, nie wszystkim musisz się podobać :)

Gość mam to w dupie...............
bo gdyby ta dupa była wielka jak krówsko lub brzydka to by się nie gapili wcale

Mam różne zdani na ten temat, niekiedy mnie to krępuje, anie kiedy nie, to zależy od dnia, czy mam humor dobry. Ale zgodzę się z tym, ze Ci którzy patrzą na tyłki kobiet są wieśniakami.

Gość uahda
hehe no dobrze niech ci będzie, że jestem pusta. Jeżeli ci to pomoże, to możesz wyładować frustrację na mnie, bo i tak mnie to nie wzrusza :D Jeżeli ktoś się do czegoś przyzwyczai to taka reakcja jest oczywista, ale nie wiem czy ty jesteś w stanie to zrozumieć :D

Gość ciekawy 1234
- do KJGBLKGHJLSHDFGZ Co ty chcesz od patrzenia się na rzyć? Myślisz że jak facet patrzy na twoją rzyć to od razu by chciał przystąpić do kopulacji z tobą? I tu się głęboko mylisz! Bo to nie tylko o to chodzi. Zgrabna rzyć kobiety jest piękna, jej kształt przyciąga wzrok. Patrzenie na rzyć i podziwianie jej kształtów jest jak oglądanie "Damy z gronostajem" w Muzeum Narodowym. Myślisz że jesteś kimś, ale prawda jest taka że jesteś osobą bardzo ograniczoną i płytko skoro myślisz tylko że każdy co się spojrzy na twoją rzyć chciałby z tobą od razu kopulować.

Gość bo Ty akurat
i w dodatku niezbyt inteligentna, nie dorabiaj sobie psychologicznej ideologii :)

Gość uahda
Za to ty nie możesz się pochwalić ani inteligencją ani urodą :D Tylko można współczuć :D Dobrze, możesz się wyładowywać się dalej, bo już mi się nie chce nawet tobie odpisywać

Gość KJGBLKGHJLSHDFGZ
kopchany, patrzenie się kobiecie na tyłejk jest oznaką niewychowania, braku kultury i szacunku do niej!! Juz chrzanic kwestię chęci kopulowania!! Biusto kobiety też jest piękny, ale gapienie się kobiecie w trakcie rozmowy w biust jest oznaką chamstwa i braku szacunku, podobnie jak z gapieniem się na tyłek! Taką mamy kulturę, takie ustalenia co wypada, a co nie, ja Ci tego nie zmienię! Oczywiście rób co chcesz, zadałeś pytanie - ja odpowiedziałam co sądzę. Faktem jest, ze gapiąc się na tyłek kobiety, w wiekszosci przypadków, gdy kobieta jest wartościowa - nie zdobędziesz jej przychylności, ani zainteresowania, a przeciez chyba o to chodzi;) pozdrawiam:)

Gość rrrriiiiiiiiiki
A ja tam lubię jak się gapią, podejrzewam jak większość kobiet. Oczywiście piszę o normalnych mężczyznach nie o śliniących się oblechach.

Gość She83
przeciez kazdy facet spojrzy sie na zgrabny tylek kobietki - przynajmniej nie znam takiego ktoryby tego nie zrobil