Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

xyzed

Za dobre żonki

Polecane posty

Gość kakakaka a
goracym 2 daniowym obiadem podstawionym pod nos ,rozwalonymi nogami kiedy mąz zapragnie no i zakładaniem papuci na mezowskie nogi :P oraz sprzataniem po tym syfiarzu\ wszystkiego bez szmeru sprzeciwu :P a jeszcze zinmne piwko do obiadu :P jeszcze prasowanie gatek i skarpetek co by za sztywne nie były bo moga poranic delikatna skórke :P

Gość zonajednegomeza
:D:D:D:D i jeszcze daniu w ryj gdy marudzi:D:D:D:D

Gość b jnb m
zapomnij takie to tylko w realu :classic_cool:

Gość teraz ja teraz ja teraz ja
moja za dobroć przejawia się tym że pozwalam mu oszczedzac jego ciężko zarobione pieniądze nie pozwalając mu ich wydawać na duperele, jak przychodzi do domu to zrzędzę mu kiedy zasiada do kolejnej gry komputerowej żeby nie psuł sobie swoich pięknych oczu ewentualnie po kolejnej godzinie patrzenia w monitor po prostu go wyłączam dla jego dobra. Nie pozwalam mu oglądać meczy żeby nie musiał się stresować tym "jak oni grają" i włączam na inny kanał żeby mógł sobie wraz ze mną mile spędzić czas oglądając "Modę na sukces " :P. Często zaganiam go do garów i zjadam to co ugotował z uśmiechem na ustach, żeby nie czół sie urażony. Pozwalam mu wycierać kurze, robić pranie, zmywac naczynia i myć podłogę żeby nie czół się niepotrzebny. W nocy zamiast seksu pozwalam mu się wyspać żeby nie czół się zmęczony kiedy rano wstaje do pracy

Gość nananananananananaaa
i jak się z tym CZÓJESZ :D