Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zawiedzionakolorem

wybielanie BIALA PERLA- dziala na kolor kosci zeba?

Polecane posty

Gość zawiedzionakolorem

Wiam. Wiele czytalam o wybielaniu "Białą Perłą". Efekty podobno zadowalające. Ale mam pytanie: W młodości zniszczyły mi się zęby (nie chce obwiniać lekarzy, choc to czesciowo ich niekompetencja) przez nadmiar antybiotyków. Jest to opinia szanowanego stomatologa. Z tego, co czytalam wybielanie Opalescence jest skuteczne na takie cos, ale sporo kosztuje sam preparat, nie liczac kosztu wykonania nakladek na zeby. biala perla jest jakies 3x tansza od opalescence, dlatego chcialabym spytac, czy jesli mam zoltawe zeby, czy to pomoze mi je wybielic?

Gość sosnowapannnaa
mi pomogło ;p

Mnie też pomogło. Zrobiłam zdjęcie przed :) i potem po kilku aplikacjach i mój, jeszcze wtedy chłopak, myślał, że sobie w photoshopie wybieliłam :D Bo tak stopniowo to nie jest aż tak uderzające, jak taka różnica wcale i po kilku aplikacjach. Zęby miałam bielsze i ładniejsze, ale nie takie bielusieńkie jak na reklamie. Po prosu w pewnym momencie proces się zatrzymał, bo po prostu mam taki, a nie inny kolor kości i bardziej już nie dało rady wybielić. Ale i tak mi została jeszcze jedna tubka i od czasu do czasu sobie zaaplikuję, to tez widać efekt, odświeża się ta "biel" :)

a na jak długo zakładacie tą szczękę i jak często? bo ja długo nie umiem - zaraz cała buzia śliny:)