Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asdfcgvhnjkm.

co byscie zrobily w tej sytuacji?

Polecane posty

Gość asdfcgvhnjkm.

dzwonil ze bedzie za pol godzimy, minelo 1, 5 h a go nie ma .telefon wylaczony. a w domu go niema bo dzwonilam na domowy.

Pisze za siebe - wywalilabym swoj telefon bardzo daleko, zeby nie siedziec jak Ty i nie zerkac, kiedy do mnie zadzwoni. Nastepnie zajelabym sie tym co lubie, a jesli za kilka dni przypomnialabym sobie o telefonie, to tylko po to by go doladowac bo pewnie bateria siadzie. :D

I jeszcze jedno: gdyby jednak przypomnial sobie, ze na niego czekam i przylazl wreszcie, nie wpuscilabym go, poniewaz jego czas sie skonczyl :D Szanuj sie, a inni moze uwierza, ze warto i Ciebie szanowac 🖐️

Gość asdfcgvhnjkm.
Co moglo sie stac.i dalej go nie ma.A ja siedze w domu i zaraz szalu dostane bo niewiem co sie dzieje.Przeciez dzis normalnie rozmawilaismy dzwonil do mnie w pracy jak byl.Umowilismy sie na wieczor ze zostaje na noc.Potem po pracy mowi ze pojdzie do ojca na chwile zje cos i o 17 do mnie przyjedzie.I jeszcze dzwonilam o 17 do niego cos mialam jakas sprawe do niego zeby cos po drodze mi kupil bo juz niw moglam z domu wyjsc i mowi ze zagora godzinke bedzie u mnie.Ale go niema.Telefon wylaczony.W domu go niema.I wiem ze juz nie przyjdzie.

ciekawe jak sie wytłumaczy później - może to coś zupełnie banalnego

Gość Larysssaaa
Często tak robi?

Gość asdfcgvhnjkm
Mial byc u mnie ok.17-18.Dzwonie ok.18.30 telefon wylaczony.Wiec dzownie do domu odbiera ojciec i mowi ze go nie ma pojechal do mnie.I co mam myslec? 1 raz sie takie cos zdarza a ja sie martwie.

Gość kasiar90
Wiesz jesli moge szczerze powiedziec jak teraz tak robi to zawsze tak bedzie....znam to z doswiadczenia jak teraz nie powiesz i nie zmien to zawsze tak bedzie robil!!!! POWIEDZ mu prosto z mostu ze tak sie nie robi i Tobie sie nie podoba:) NAPRZAWDE!!! bo zawsze cos bedzie sei tlumaczyl a my bedziemy wierzyc;/

Gość ILONECZKA35
NIENAWIDZĘ TAKIEGO POSTĘPOWANIA...TO PODŁE! JEST WEKEEND WYJDZ GDZIES I NIE CZEKAJ!!!!!

Gość asdfcgvhnjkm
A jeszcze pare dni temu rozmawialismy na temat wspolnego zamieszkania.Ze za miesiac ma sie do mnie wprowadzic.Ze w tym miesiacu ma zaplacic ostatnia rate duzego kredytu i wprowadza sie domnie.Tak sie cieszylsimy razem ze wkoncu razem zamieszkamy.Nawet dzis jak dzwonil to o tym mowil ze juz nie moze sie doczekac.A teraz to juz nie ma sensu. Wszystko poszlo sie pieprzyc.

Gość asdfcgvhnjkm
Nie mam mozliwosci gdzies wyjsc.Bo mam dziecko.A on nie jest ojcem synka.1,5 roku poszlo sie walic.

Gość kasiar90
Dobrze Cie rozumiem:( Ale pokaz mu ze tez umiesz sie bawic bez niego niech wie ze na niego nie czekalas bedzie wkurw....jak trezba i zrozumie::)) Mozesz nie wychodzic ale tez wyl tel i powiedz jutro ze bylas z kol gdzies:) Dziala przynajmniej na Moim:):)

Gość jezeli tak jest zawszeee
to nie jest ciebie wart napewnooo.opokaz mu ze ty tez nie masz czasu czekac zaplanuj cos jakis wypoad i go olej

Gość koleżanka 30
a moze rzeczywiscie cos sie stalo?

Gość asdfcgvhnjkm
Dzis dostal wyplate i napewno juz koledzy albo moze sam chcial sie napic i poszedl a mnie olal.A jeszce mial mi oddac kase.Wiedzial ze potrzebuje je dzis bo jutro rano mialam jechac na zakupy.I dupa nie pojade. A wyjsc nigdzie nie wyjde bo mam dziecko.

Gość a może ...
może coś mu sie stało po drodze a ty sie złościsz, a może powinnaś się martwić...

Gość ...........oj............
ja pierdziele. Skoro wcześniej nie odwalał takich akcji i nie ma go ani w domu ani u ojca to może coś mu się stało a wy już że jest gnojem i w ogóle bo się nie odzywa. Oby mu się nic nie stało:O

Gość a może ...
a zdarzało sie tak już że podejrzewasz że poszedł pić?

Gość asdfcgvhnjkm
A co moglo mu sie stac.Telefon ma wylaczony.Nie dodzwonie sie. Mogl zadzwonil lub napisac ze nie przyjedzie.A tak nie wiem co sie dzieje?Czy cos sie stalo?

Gość asdfcgvhnjkm
Niewiem.Bo dzis dostal wyplate.I ma takiego jednego kolege . nie dawno rozstal sie z dziewczyna i nie raz namawial go na picie.I moze tym razem go spotkal, bo ten jego kolega ma garaz obok jego domu i moze sie spotkali i sie umowili.

Gość ...........oj............
"a co mu się mogło stać?" wszystko, dziś jest jutro go nie ma a Ty się martwisz o kase na zakupy

Gość a może ...
daleko ma do ciebie?

Gość asdfcgvhnjkm
Nawet jak dzownilam do niego to ojciec jego powiedzial ze nie ma go u ciebie " tomek mowil ze jedzie do ciebie".

Gość asdfcgvhnjkm
Jakies 15 minut piechota.Jest 20 .A o 17 jak dzownilam mowil ze ja jakas godzinke przyjedzie bo po pracy sie polozyl zje cos i przyjedzie.

Gość achh te tomki
wszystkie takie same...

Gość klussseczka
Nie martw się napewno przyjedzie niedlugo a w komórka pewnie się wyładowała. Ja też zawsze mam schizmy jak ktoś się spóźnia czy to chłopak czy np. ktores z rodzicow. Nic mu sie nie stalo, nie martw sie.

Gość zamien go na lepszy model
A swoją droga nie rozumiem jak wy dziewczyny możecie dac się tak lekceważyc ? Czego się spodziewacie ? Faceci was po prostu olewaja, a wy udajecie, że to nic takiego ... troche honoru dziewczyny KAŻDY MA TO NA CO SOBIE ZAPRACUJE

Gość asdfcgvhnjkm
Czy kazdy facet jest taki sam.Ostatnio bylam jakas poddenerwowana,Czulam ze cos sie stanie zlego.I stalo sie.Wlasnie moj zwiazek sie rozpadl.

Gość asdfcgvhnjkm
Nie myslilam sie.Znalazalam numer tego jego kolegi.Kiedys moj do mniego dzwonil z mojej komorki.Zadzwonilam i pytam, czy jest tomek.Mowi jest i co moj poszedl pic.Siedza w garazu i jest gruba imprezka. To jest koniec.Nie pozwole sobie na takie traktowanie.