Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

chachanka

Mam 19 lat i...

Polecane posty

Mam 19 lat i mieszkam z moją mamą. Kupiłam sobie żel do mycia twarzy z avonu za 7 zł. Przed chwilą usłyszałam, że mam mówić jej o wszystkich najpotrzebniejszych rzeczach, które planuję sobie kupić. Dosłownie wydarła się na mnie, bo ona musi koniecznie wiedzieć skąd i za ile. Powiedzcie czy to jest normalne? Tym bardziej, że to nie ona mi daje pieniądze na wydatki, tylko ojciec, który nie mieszka z nami.

Gość
nienormalne, ma zły dzień jutro jej przejdzie

hmm nie gniewaj sie ale tyle sie mowi o galeriankach i prostytutkach ...mama chyba sie martwi o ciebie skad masz pieniazki skoro ona ci ich nie daje..tak ja mysle no al emoge sie mylic

Gość nie jest to normale
pewnie zal jej dupsko sciska ze nie ma kasy zeby tez ci dwawc na takie ;pierdoly; pogadaj z nia na ten temat

Moja mama uważa, że takie rzeczy są mi jak najbardziej niepotrzebne. Tyle, że ja nie mam 14 lat i nie wystarczy mi tylko jeden krem.

Uważam, że Twoja mama nie ma racji. Jeśli kupujesz za pieniądze otrzymane od taty coś, co rzeczywiście jest Ci potrzebne i nie jest drogie, to nie ma powodów żeby ją o tym uprzedzać.

Gość nie jest to normale
nie widze zwiazku pomiedzy iloscia kremów i wiekiem? jest na to jakis wzór?

No jej zdaniem powinnam jej mówić o wszystkich moich wydatkach. Miałam 15 zł i musiałam jej powiedzieć, co takiego kupiłam, że po trzech dniach nic mi nie zostało....

Gość o lol
15 zł ? przeciez to paczka fajek i piwo. i po kasie? jak sie masz z tego rozliczac? powiedz jej ze na narkotyki to za malo wiec niech sie nie martwi :)

Gość o lol
no ja innej opcji nie widze tylko pogadac z matka. jak ona to sobie dalej wyobraza. do konca zycie bedziesz sie spowiadac? niech powie w czym widzi problem, bo stwierdzenie czy cos ci jest potrzebne czy nie jest troche malo konstrukcyjne. w tym wieku chyba juz czas bys decydowala o takich rzeczach samodzielnie. tym nardzie ze napisalas ze pieniedzy nie dostalas od matki. problem masz takie ze nadal nie wiesz o co tak naprawe chodzi matce,a na to pytanie nikt ci tu nie odpowie. pogadaj z mamuska :)