Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zauroczona24

zauroczył mnie pare lat młodszy chłopak

Polecane posty

Gość zauroczona24

i mysle, czy w ogole jest sens pakować sie w cos takiego, mysle o nim ... rzadko mi sie ktos podoba, a tu niespodzianka. Ja jestem raczej dojrzala osobą i nie wiem do konca jak 2 strona

Gość zauroczona24
bleeeeeeeeeeeeeeeee

Gość ulala***
a ile ma lat?

Gość a co ci szkodzi
spróbować

Gość zauroczona24
nie wiem właśnie czy powinnam w to wchodzić, on jest mna mocno zainteresowany ale czuje, ze czeka na moj krok i sama nie wiem co zrobic :)

Gość ulala***
eee myslalam ze mlodszy :P jesli jest w miare odpowiedzialny (bo w tym wieku w pelni chyba byc nie mozna) i rozsadny to sprobuj. A noz moze to ten ;)

Gość znudzi sie mu za czas jakis
ale baw sie dobrze

Gość tak ....
ulala dobrze gada

Gość ILONECZKA35
A...JA JESTEM JUZ DWA LATA W ZWIAZKU Z MŁODSZYM O 12 LAT FACETEM I JEST CUDOWNIE. WIEK NIE GRA ROLI TO KWESTIA SIŁY UCZUCIA...CZASEM TEN MŁODSZY JEST DOJRZALSZY NIZ TEN STARSZY...WIEDZ ZE WIEM CO PISZĘ..SPRÓBUJ A MOZE WARTO,KTO WIE?

Gość zauroczona24
macie racje, zobaczymy co sie wydarzy, może nie warto tegoskreślać, skoro o tym mysle to swiadczy o tym, ze mnie w jakis sposob rusza ;/

Gość 4 lata to nie problem
:D

Gość miałam kiedyś podobnie
ale ja lat 19 a on 15 tylko że wyglądał na starszego. Jedyne co mi wybiło tego kolesia z głowy to myśl o spotkaniu z prokuratorem. a chyba dobre pół roku o nim myslałam. Tylko że to było lata temu kiedy nie było jeszcze komórek. Teraz to bym się raczej nie zastanawiała ale wtedy to była wakacyjne młodzieńcze zauroczenie. Myslę że powinnaś rozważyć kilka opcji, przede wszystkim czego oczekujesz od tego związku, jesli zabawy to ok ale jeśli zobowiązań to niestety koleś może okazac się na to za młody, w wieku 20 lat to tez mało który jest dojrzały tacy to bardziej chcą się wyszaleć. miałam wielu kolegów, którzy w podobnym wieku kręcili się koło starszych od siebie kobiet, żeby ... no cóż nie po to żeby budowac związek. Gdyby koleś był starszy przynajmniej o te 5 lat i ty bys była od niego starsza to by sie to lepiej zapatrywało. Z drugiej strony różnica nie jest kolosalna, jednak po 20latku bym sie wiele nie spodziewała, chociaz moge się mylić, zdążają sie dorośli.

Gość autorko mam
tak samo jak ty !! :D

Gość ALE DURNY PROBLEM
SOBIE STWARZASZ! moj chlopak jest ode mnie mlodszy 12!!! lat a kocha mnie i swiata poza mna nie widzi. jestesmy ze soba juz 3 lata

Gość do ale durny problem
sobie stwarzasz. ile masz lat? :D... 12 lat to dosc duzo :D

Gość nanannaannannnnaaa
a mnie się strasznie spodobał 2 lata młodszy chłopak!!!! jestem odniego dużo starsza (on ma 19 lat ja 21) i do tego jestem brzydka. Mam szanse?

Gość ALE DURNY PROBLEM
35, a co? :-p

Gość 35 to mloda jestes
a ten koles jeszcze mlodszy ;D niezle :D:D:D

Gość ALE DURNY PROBLEM
a co mi tam....! :-D raz sie zyje! :-D nam jest dobrze,kochamy sie i negatywne opinie mamy gdzies! :-p ;-)

Gość miałam kiedyś podobnie
Mój wujek ma 34 a ma kobietkę co ma 44 i są juz ze soba 5 lat ponad i to fajny związek. Ja nie pisze że nie mozna ale uważam że facet powinien miec odpowiedni wiek albo chociaż byc dojrzały emocjonalnie.

Gość no powinienen
ale z mlodszymi to ciezko ;/