Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katorga

mąż nieudacznik

Polecane posty

Gość katorga

mam meża nieudacznika.wszystko załatwiam,on nie ma o niczym pojęcia.a jak coś załatwi-mówię o jakis sprawach urzedowych to zawsze cos nie tak.mam dośc.czuję się jak bym miała dorosłe dzoecko nie faceta

Gość Lateks
a jakie ma wykształcenie ?

Gość .....ot ..co.....
a przynajmniej dobrze sie seksi? :classic_cool: ;)

Gość katorga
mój mąż ma wykształcenie podstawowe.ja mam wyzsze. Nawet nie potrafił skończyć sreniej szkoły.

Gość Lateks
to jakiś dupek i zakompleksiony babol , pewnie zamiata dworzec

Gość katorga
Jest pomocnikiem murarza.

Gość cashmire
To gdzie mialas oczy jak za niego wychodzilas???? roznica wyksztalcenia jak dla mnie nie ma znaczenia lecz przed slubem chyba rozmawialiscie,mieliscie wspolne zainteresowania hmmmm tak mi sie poprostu wydaje ze tak powinno byc.Dlaczego wyszlas za niego skoro jest takim nieudacznikiem?????

Ale chyba ma jakieś zalety skoro za niego wyszłaś.To go naucz wszystkiego.Kiedyś trzeba się nauczyć załatwiać takie sprawy.

Gość katorga
Byłam młoda i chyba go kochałam.

Gość Lateks
niewykwalifikowany , masakra wyższe i podstawowa po prostu szok

Gość katorga
On ma 55 lat.Jego już nikt i nic nie nauczy.

Gość .....ot ..co.....
ponawiam pytanie. w koncu musial byc jakis powod wyjscia za niego :classic_cool:

No właśnie i o to chodzi, nieczujesz do neigo tego co wcześniej, zabrakło fascynacji i teraz Ci wszystko w nim przeszkadza. Nie wiem czego oczekujesz, czy Ty się chcesz rozwieźć? To zrób to poprostu. Jesli nie chcesz się rozwodzić to chyba powinnaś na początek pokochać go na nowo a później z cierpliwością i miłością pracować nad związkiem.

Gość katorga
juz czasem to mu daje takie proste polecenia typu wyrzuc smieci, ale nawet tego dobrze nie potrafi zrobic bo wypytuje do jakiego smietnika, czy moze rzucic caly worek, czy ma rozpakowac go do smietnika, a najgorsze jak worek ze smieciami jest otwarty bo gdy karze mu go zawiazac to on jak glupi idzie do komody po welne i ta welna zawiazuje worek, zamiast zrobic prosty supel, a najgorsze to jest ze pozniej gdy wychodze z domu to widze resztki po smieciach wiec nie wiem jak on to wynosi... no po prostu istna katorga

Gość katorga
Byłam w ciąży.Miałam 22 lata.

Gość cashmire
Maz ma 55 a ty autorko ile liczysz sobie wiosenek?????? wiesz a moze jemu jest poprostu wygodnie bo wie ze ty sama wszystko zalatwisz.

Gość trafiony le prix nobel
OJOJ MASZ kafeteryjnego nobla za tę odp;)

Gość Lateks
zaraz rzygnę a sra samodzielnie ?

Gość daniello27
run lola run! a powaznie...wspolczuje. gosc nie ma jaj

Gość katorga
mam 32 lata .udało mi sie skończyć studia ,a ten matoł co -Nic.

Gość Coś Tu Nie TAk
OJOJOJ Katorga może z męzem jest cos nie tak ale z Tobą równiez . Czy ja dobrze przeczytałam ze przed slubem "chyba go kochałas " ? Normalnie SZok ! Kobieto ! ! Jak mozesz tak traktowac swojego męza w glowie mi sie to nie miesci. Wczesniej jakos wyksztalcenie nie przeszkadzalo ? Mi się wydaje ze tu chodzi o cos wiecej niz o to ze masz męża ciamajde. Moze on poprostu Ci sie juz znudzil ? Odpowiedz sobie na to sama w glębi serca a dopieor potem wypisuj glupoty !

I powiedz jeszcze że mieszkał z mamusią jak za niego wychodziłaś, bo jak sobie wcześniej radził tyle lat bez ciebie?

Gość katorga
Ty Kotku SPADAJ OK!

Gość katorga
golic twarz tez mu musze bo jak ja go nie ogole to sie pokaleczy

Gość cashmire
to spora roznica wieku jak dla mnie i moze stad te niedomowienia. Inne poglady na swiat,zycie.Dziewczyno ty jestes jeszcze mloda kobieta i widzisz swiat innymi oczami.Nie chce tu nikogo nakierowywac ale z przykladu mojej przyjaciolki wiem ze takie zwiazki nie maja przyszlosci bo kiedys ta fascynacja sie konczy a zycie toczy sie dalej. Porozmawiaj z nim i zrob cos z wlasnym zyciem jesli cos jeszcze miedzy wami jest bo jesli tylko dziecko to odpusc sobie i zacznij zycie na wlasny rachunek i kazdy bedzie zadowolony

Gość przesadzasz laska
mam kumpla ktory ma podstawowe a potrafi załatwic wszystko i zarabia miesiecznie 6000:..oprostu faceta masz nieudacznika i nawet ze studiami gowno by osiagnał...znam tez takich;)

Gość lord waldemort
współczuję mężowi tak zimnej wyniosłej suki... trzeba było dupska nue wypinać to by nie było ciąży z kimś kogo ma się za nieudacznika. nczego się nie nauczy bo pewnie ciągle slyszy jaki to jest beznadziejny i nie umiał skończyć szkoły.. zostaw go może znajdzie kobietę która go pokocha.

Gość katorga
Przepeaszam chwilę mnie nie był.Musiałam sprawdzić czy nie ma wody za gorącej w wannie(wołał mnie).Rece opadają.

A z tymi śmieciami to bym wyjasnła w prosty sposób. Przez lata facet nauczył się, że lepiej zejść Ci z drogi. Wyręczałaś go albo jak już coś sam zrobił to wytykałaś niedociągnięcia. Teraz wszystko co wydawało mu się kiedyś logiczne poddaje analizie czy aby napewno się nei przyczepisz i wychodzi jak wychodzi. Sama te śmieci wynieś a jak nie chce Ci się to niech to zrobi jak mu wygodnie. Założe się, ze gdybyś przez miesiąc nie wtrąciła się do niczego co robi, nawet gestem nie zwróciła uwagi facet by był nie do poznania. Okaleczyłaś go troche, cóż kobiety mają takie tendencje.