Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wielkaxpanika

proszę wszystkich o odpowiedz!!!!!!!!

Polecane posty

Gość wielkaxpanika

tabletki biorę kilka miesięcy, 4-6 dni przed koncem opakowanie nieoczekiwane krwawienie(jakby okres) wizyta u gina i zmiana tabletek, zalezil odstawienie tych kilku tabletek , 7 dni przerwy(jaakby normalna przerwa) po 7 dniach inne tabsy, nie mowil nic o dodatkowych zabezpieczeniach nic... w 4 dzien brania tabsów tych nowych patner włozył mi ( uzywam takiego okreslenai bo to nie byl stosunek.. wybaczcie za nie) do połowy... był calkowicie suchy bo sprawdzalismy przed wiem ze ten plyn itd ale byl suchy i nawet do konca nie bylo i wyjal tylko tyle... czy to glupie ze ja sie o durna ciaze martwie????uspokojcie mnie bo ja w tych sprawacg to panikara... moj chlopak mowi ze to nienormalne bo stosunku nie bylo, wejscie do polowy, tabletki, i nawet nie mialby czym zaplodnic...i gin nawet nic o gumach nie mowil.. ehhhh:(:(to takie glupie

Gość bedzie ok
nie martw sie

Gość wielkaxpanika
ale na zapas:(??to moze potem bede musiala;(czy ginekolog moglby mi o czyms nie powiedziec|?

Gość wielkaxpanika
strasznie sie boje:(((

nie martw sie:* nie ma szans na ciaze, a jak chcesz sie kochac to uzywaj gumki poki co, tak dla pewnosci nic organizm przejdzie na nowe pigulki

Gość wielkaxpanika
ale najgorsze jest to ze ja tych nowych nei cche:( zle sie po nich czuje:(:(ciezka strasznie!!! a teraz juz mam 12 dzien tych nowych to chyba organizm sie przyzwyczail

Gość wielkaxpanika
jak sie zaczyna 1 opakowanie to napisane w ulotce ze dziala od pierwszej tableki to teraz mam 3 miesiace z guma sie kochac:(???