Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Maskulista_24

Sergio Ramos oraz Christiano Ronaldo mają rację? Po co związki P

Polecane posty

Gość Maskulista_24

Obrońca Realu Madryt, Sergio Ramos jest jednym z najgorętszych piłkarzy w Hiszpanii. Jednak paparazzi nigdy nie wyśledzili, by spotykał się z jakąś dziewczyna, tak jak jego kumpel z drużyny, Cristiano Ronaldo. Ramos w końcu postanowił powiedzieć, dlaczego. - Od 15 roku życia nie miałem dziewczyny - zwierzył się piłkarz hiszpańskim mediom. Jego wyznanie może dziwić, zwłaszcza, że kilka tygodni temu zawodnik pozował do aktów w gejowskim magazynie "Shangay". - Nie chciałem się z nikim wiązać na poważnie, zwłaszcza z aktorkami czy modelkami. One swoja atrakcyjnością przyciągają uwagę, a ja wolałbym kogoś spokojniejszego - przyznał Hiszpan. Ramos przyznał się również do swojej fascynacji tatuażami - Mam ich 9 albo 10 w różnych miejscach, niekoniecznie widocznych - zakończył obrońca. Źródło: ASInfo

Gość Czytać uważnie
"Jego wyznanie może dziwić, zwłaszcza, że kilka tygodni temu zawodnik pozował do aktów w gejowskim magazynie "Shangay" To już samo przez siebie mówi dlaczego nie jest w związku. Żaden facet o orientacji heteroseksualnej nie będzie pozował w gejowskim czasopiśmie. A Ch. Ronaldo to gej to już dawno o tym wiadomo dlatego trudno Go zobaczyć z panną. Przecież mógł by mieć każda. No chyba, że jest takim profesjonalistą to olewa panny. No ale coś wątpie ;)

Gość Maskulista_24
Nie no gejem nie jest bo sam już wcześniej mówił o tym, że nie jest a sesje zrobił bo chciał. W sumie chłopak ma rację po co zawracać głowę dupami, lepiej rozwijać karierę i zarabiać kasę.

Gość Chyba że
Ramosa jak i Christiano Ronaldo mottem jest "Wiem że czasem są upadki i wzloty dziewczyny to nic więcej niż tylko kłopoty"

Gość Football Man
Ronaldo podobno chodził tylko do burdelów razem z Rooneyem i tyle Jego styczności z pannami. To przecież jeszcze młodzi faceci mają 23/24 lata. Jeszcze na związki przyjdzie czas po 30stce jak się wyszumią w futbolu.

Gość Christano Ronaldo dobrze gada

Gość tak ,,,,
Jasne,że tak, po co im durne babska, wystarczy jak mają do wyra,reszta się nie liczy.Baby to same kłopoty i strata wyrzucanie pieniędzy w błoto.A tak kupi coś od czasu do czasu panience i ma zarąbiście.

Gość Maskulista_24
Kto odkopał ten temat?:P

Gość CristianoRonaldo z figury

Gość CristianoRonaldo z figury
jest zajebisty

Gość z gęby gorzej
:D

Gość Cristiano Ronaldo.....
jest to

Sergio Ramos??? Nie dziwie sie ze ten koles nie moze sie zwiazac z zadna kobieta. Przeciez on wyglada tak, ze moglby robic za sobowtora Amy Winehouse....Wystarczyloby, zeby czarna peruke zalozyl. Paskud.