Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość faea

boje sie wszystkiego

Polecane posty

Gość faea

i do tego jestesm niesmiała;/ załawianie zwykłych spraw kosztuje mnie mnóstwo stresu nie przepadam za ludzmi unikam ich wrecz;/ co robic?

Gość ulka28
wstąpić do zakonu.

Gość deeffffffffffffffffffffffffff
myslisz ze to takie łatwe?? wszystkich posłalibyscie do psychiatry;/

Gość deeffffffffffffffffffffffffff
poszłabys?? bo ja nie

Może napiszesz coś więcej jakieś konkretne sytuacje bardzo mnie to ciekawi

Gość mam to samo .......
ale ostatnio znalazłam patent na to, czasem mi to wychodzi...pieprze wszystko,zrobilam sie nerwowa i jak mi ktos cos glupio powie wyskakuje z mordą, jebia mnie co mysla, mam dosc zycia jak smiec ktory wszystkiego sie boi, ide pytam, ostatnio zjebalam kolesia na drodze bo jego kundel zaatakowal moja goldenke, wmow sobie ze masz wszystkich i wszystko w dupie, poogladaj sławy jak sie ponizaja dla kasy i rob to samo ( chociaz za darmoche) pierdol wszystko i nie przejmuj sie , i tak za pare dni zapomnął, kazdy ma swoje problemy, nie jestes kepkiem swiata, ja tez i to daje rzewage:P

Ale ta twoja metoda sprawdza sie w bardzo niewielu sytuacjach. Sam to kiedyś przerabiałem i muszę stwierdzić że łatwo może sie to przerodzić w agresjie

No faktycznie kurwa zajebiscie straszne pójść do psychiatry, ja mam depresje i własnie zamierzam iść do specjalisty i nie wstydze się tego, na czym Ci zalezy na tym żeby się to skonczylo czy na tym zeby nie iśc do psychiatry, lekarz jak kazdy inny. Moim zdaniem masz nerwice lękową i fobie na ludzi, ja tez nie lubie ludzi, a moze tez mam depresje, trza sie leczyc a nie płakać. To nic złego.

a tak ogólnie, kup sibie deprim czy lepiej persen, wyciąg z dziurawca (ostrzegam ochydne) i lepiej sie poczujesz, a psychiatra to nic złego. Relaksuj się kiedy tylko mozesz, idć do spa, do kosmetyczki, wsyztsko rób to co sprawia Ci przyjemnośc i powoli oswajaj się z ludźmi, wyobraź sobie ile fascynujących rzeczy mogą wnieść w twoje zycie

Gość uytuty
psychiatrzy to konowały .

będzie, mi pomógł, tylko systematycznie bierz, i kup sobie wyciąg z dziurawca albo meliske, ostrzegam wyciag z dziurawca jest zajebisty na stres ale paskudny w smaku, ogólnie sie nie stresuj, zadaj sobie pytanie "czym ja sie stresuje" i wywal to z głowy. Rób jak najwięcej dla siebie. Jezeli styresuje Cie wizyta w urzędzie np to pomyśl że po peirwsze nie znasz tych ludzi wiec kij im w oko niewazne co mysla i powiedzą, a jak coś to im odpowiedz raz a dobrze tak zeby w piety poszło i juz odrazu lepiej :D:D, przed kazda stresującą sytuacją zadaj sobie pytanie czym konkretnie sie denerwuje??, a wtedy postaraj sie to usunąc,

nie mam problemu z zalatwieniem czegos w urzedzie. ale mysle o swojej przyszlej pracy. otoz praca wymaga komunikatywnosci, a ja wrecz nie umiem rozmawiac z ludzmi. moze przesadzam, ale w sytuacji stresujacej nie potrafie. szukam pracy juz dlugi czas i to jedyne moje wyjscie. nie moge czekac z zalozonymi rekami, musze sprobowac.

podejx do tego z humorem. Pracowalam przez dlugi czas w niefajnym miejscu, ludzie którzy do mnie przychodzili z góry byli nastawieni do mnie na anty i awanturą, ale ja z usmiechem z zartem potrafilam sie z nimi dogadac (nie ze wszystkimi bo ludzie to jednak ludzie) ale z wiekszością, nikt Cie nie pobije i nie zje za usmiech a rozmowa wtedy bedzie latwiejsza

pracuj nad sobą ja pracuje w związku z moją deopresja i to pomaga, poprostu pracuj nad sobą, powodzenia