Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość RedStrawberry

Gdzie w Łodzi można kupić sofę/narożnik z f.spania powyżej 160x200

Polecane posty

Gość RedStrawberry

Słuchajcie szukam sklepu w Łodzi, gdzie można byłoby kupić sofę lub narożnik z funkcją spania powyżej 160X200, może być 170x200, albo 180x200, albo nawet 200x200. Szukam i szukam i nigdzie nie mogę znaleźć... może polecicie coś? albo jakąś firmę co zrobi na zamówinie??? no i w cenie sensownej, nie za jakieś naście tysięcy...

Gość RedStrawberry
Miałam na myśli oczywiście powierzchnię spania powyżej 160x200 :)

Ja kupiłam niedawno w Black Red White przy Brukowej....ten na sklepie nie podobał mi się, ale, gdy wybrałam inną tapicerkę i inne poduchy, wyszło super...Narożnik wielki :)

Gość RedStrawberry
Możesz podrzucić jakąś fotę albo chociaż nazwę narożnika, to sprawdzę w katalogu...

Gość stylonka
Wiesz co teraz w różnych sklepach internatowych można nabyć takie rzeczy do salonu. Ja ostatnio dość często znajduję tego rodzaju sprzęty w necie, można kupić o wile e taniej i często dowoź jest za darmo.

Gość łolaaaaaaa
Ja polecam firme BLACKK RED WHITE, maja fajne meble w przystepnych cenach :)

Gość frtrttrggrgfgf
mam do sprzedania sofe ,taką dla starzejących się forumowych lachonów,kupujesz?

Gość klassi
Wiesz co całkiem niezłe modele sof ostatnio widziałam od arismebel.pl Szukałam czegoś dla mojej siostry do salonu i trafiłam na nich. Mają ciekawe wzornictwo. I z tego co się orientuję to można u nich też zamówić przez internet więc można trochę zaoszczędzić na czasie i pieniądzach.

Gość Renatka4
Spójrz na to: http://www.sklep.meble.pl/p237647,naroznik-trevis-maxi-rozkladany-pojemnik-ponad-100-kolorow.html Powierzchnia spania to 140 x 280. Narożnik rozkładany, ze schowkiem na pościel. Transport jest możliwy na terenie całej Polski.