Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziśpytaniedziśodpowiedz

napiszcie mi - czy warto napisać dobre słowo o Polsce?

Polecane posty

siedzę właśnie którąś godzinę i sie zastanawiam. Uznać Polskę czy ja pominąć. No raz już byłam z Tybetu, a teraz skąd mam być? Z Moskwy? Nie wiem. Ale co dobrego można napisać o Polsce słuchajcie. Że istnieje. Jedyny pozytyw. Nic poza tym przecież bo co? Że Adam Bachleda Curuś zbiedniał w tym roku wyraźnie i dlatego wszyscy się zastanawiają gdzie będzie w rankingu 100 najbogatszych w przyszłym roku? No trudno orzec co dobrego można napisać o Polsce.

Teraz tylko nie wiem - ale chyba 2007 miał 415 melonów Adam Bachleda Curuś, a w 2008 290 melonów. No to zbiedniał. Zastanawiają się chyba co w 2009 i tak sie sprawy potoczą czy co? trudno orzec. Ale jak można mieć 6000 milionów w Polsce. Dla mnie to jest po prostu... niech mi dadzą MELONA jednego!!! Nic :(

To zalezy cod la Ciebie jestd obre. Polska to takid ziwny kraj, gdzie indywidualnie ludzie sa w czyms dobrzy, nie potrafia za bardzo pracowac zespolowa, do tego strasznie narzekaja i sa neutorykami. ale dzieki temu nie jest z nami najgorzej jezelic hodzi o inteligencje (no gorzej jest zmlodymi ludmzi, ale ktos ich takimi jednak wychowuje...). Polske mozna przedstawic jako cos ciekaego, zjawisko nietypowe, ktore walczylo o demokracje, by krzyczec ze chce socjalizmu.

No to słuchajcie - 12 000 milionów miał Kulczyk na początku lat 2000. Teraz ma połowę. Adam Bachleda (nr 73) miał 200 melonów, a W ZESZŁYM ROKU podskoczył do 415 - pewnie temu Bachleda tam jeszcze siedzi bo patrzą czy nie się nie podniesie w tym roku. Znaczy w następnym rankingu. Teraz ma 290 melonów. No ale cóż... Kulczyk powie każdemu że teraz jest żebrakiem, nie? No i w sumie... już nie ma 12 000 melonów. Hmmm :(

No szkoda, ze nie jest to Alicja Kulczyk. Zdecydowanie. Ale to też musiałaby mieć STRIKTE ojca Kulczyka. Wszędzie ojca, no ale w Polsce wujka. Ja też mam taką sytuację, wujek ważniejszy od ojca. Nie sorry to jest ojciec...chrzestny? Coś w tym stylu :(

Powiem wam tak se starałam strasznie, a to wszystko gówno warte. No ale stąd jestem. I tylko tak mi strasznie szkoda lat życia no ale co zrobić - czasu nie odkręcę nie? Nie cofnę czasu do tyłu. Jest taki film Ciekawy przypadek Benjamina Buttona - że sięgostek urodził stary i stał się dzieckiem na końcu. Brad Pitt tam grał, ale nie dostał Oskara. Był tylko nominowany. Wiecie co - ten Farel tam to jest NORMALNY IDIOTA. :( Najgorszy łachmyta jaki istnieje w Hollywood to Farel. A wy go tak uwielbiacie. A on tam dla nich jest do dziś zerem. I i tak jest skończony jako aktor totalnie :( A teraz ma jeszcze dziecko z Polką - coś strasznego. I to jeszcze mu musieli dupę ratować. Tak mu zawsze powiedzą to już go nie wnerwiajcie. :( MOJE ZDANIE :( Bo mu bez sensu dali zarobić i tyle. Się na nim zawiedli i tyle. Jak Polska na Bachledzie. To samo :( No chyba, że uważacie, że to jst Ok co zrobiła.

Gość Kassiaaa
jak mozecie tak pisac ? zainteresujcie sie historia ...obejzyjscie film np.inka ILE NASI RODACY WYCIERPIELI BYSMY MIELI SWOJA OJCZYZNE

Po prostu pominę Polską minuta ciszy. Żle wyrażać się nie będę, a o Noblach dla Polaków na pewno nie. I tyle. Zaś jesli chodzi o moje procesy to jeszcze tego pożałujecie wy zera. No ale na razie to ja jestem zerem :(

Najwęcej cierpiał Adam Bachleda Curuś. I Kulczyk też duzo cierpiał. Już nie wiem kto więcej. Najwięcej Alicja chyba Bachleda jak nie dostanie znieczulenia. Ale dostanie. Jak Farel dostanie milion za dziecko - no coś około to prawie spłaci mieszkanie Alicji, które kupił szybko ze strachu. Chyba to rozumiecie. Czy było to potrzebne? On jest jednym wielkim strachem. W sumie ma rację. Ale to jest źle bo on powinien być jedną wielka OSTROŻNOŚCIĄ. Ale co - znikać bez śladu nie umie, rozpływać się w powietrzu. Takich sztuczek nie zna Farel.

Gość oO.
powiem tak. o dzisiejszych czasach, 'bohaterach' itd nie ma co pisać. jeżeli zaś sięgniesz do naszej historii, możesz wybierać i przebierać co i kogo opisać.

Gość Kassiaaa
a co mozna dobrego napisac wiele np.polskie tradycje , krajobrazy , jezyk, i w koncu my polacy ..przeciez to my tworzymy ten kraj jezeli nic dobrego w nim nie widziecie sami tez macie sie za 0

Mnie się wydaje, że w tej sytuacji jakby Farel chciał coś jeszcze osiągnąć w kinie to musiałby dostać W EUROPIE tym razem nagrodę za film nie wiem - z Jordanem kręcony w Polsce. Jakiś wojenny? Albo dramat. Coś tu. No bo gdzie. Po angielsku musiałby być kręcony. Póżniej Wielka Brytania znowu. Bo ja wiem? tak to już nic nie dostanie. Żadnej nagrody. WYBITNEGO OJCA chyba. Jak i mój :(

Musiałby być znowu Jordan, Farel i Bachleda. I jakby TU MIAŁA drugie dziecko z Farelem to już byłoby OK. Bo była u siebie . Gdzie Zakopiec wie. No i tyle. A tak? Na obcej ziemi czy ona miała rację? Żadnej chyba. :(

ona miała tu w Polsce się pokazać niczym GWIAZDA. Ale w taki oto sposób, że na studia przyleciała helikopterem. HELIKOPTEREM PRYWATNYM. Ale cóż... czy miała samochód? Tego nie wiem. Ale z Harrego Pottera ta...Desdemona czy jak jej tam to zarobiła sama a ona? :(