Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nierozumiemfacetow

co myślicie o chłopaku, który z każdą swoją dziewczyną jest 5-6mcy i..

Polecane posty

Gość nierozumiemfacetow

ja byłam jedną z jego dziewczynh wiec co nieco o nim wiem, ale nie moge rozgryźc po co tak robi: jest wspaniałym idealnym chlopakiem, przez 5-6 miesięcy, w tym czasie około 5 razy uprawia seks z dziewczyną,a potem po prostu się wycofuje powoli, aż wszystko się rozchodzi po kościach,a on ma juz nową. ma 23 lata. to chyba niezbyt normalne zachowanie??

Gość zły i brzydki rozwalają mnie
masz racje seks 5 razy w ciągu 6 mc to nie jest NORMALNE :D:D

Gość nierozumiemfacetow
ja zaczynam podejrzewac że on jest krypto gejem taki wrazliwy, delikatny, ulubiony kolor ->różowy :/

Gość brajan98
robi tak gdyz moze nie czuc sie gotowy na wiecej mimo ze usmiech jest na twazy pod spodem moze byc inaczej , bylem taki sam kiedys zmienialem po paru miesiacach ale dlatego ze nie chcialem wiecej gdyz balem sie czy podolam powoduw moze byc wiele np; chec zabawy i czerpania z zycia lub traktowania was kobiet jak obiekty zaspokojenia swoich potrzeb

Gość brajan98
dodam ze rozowy jest wskaznikiem tego ze ktos jest czuly ja uwielbiam ten kolor a nie pomyslalbym nigdy o innym mi w glowie moja pani i mam problem wielki:(

Gość nierozumiemfacetow
no on jest bardzo czuly -przez pare miesiecy :/ ale to jakies chore, miec taki schemat postępowania, a moze robi to nieswiadomie :(

Gość brajan98
moze robic to nieswiadomie poprostu jego psychika tzn podswiadomosc nakazuje mu tak i on nie ma nic do gadania bo to co mu on nasuwa wydaje mu sie wlasciwe a moze poprostu wie co robi i czerpie z zycia kozysci ale tylko dla niego ktore krzywdza innych

Gość nierozumiemfacetow
i w dodatku jego brat i ojciec to jego przeciwienstwa, tamci są spokojni , wierni, a ten to świr chyba

Gość oO.
albo te dziewczyny nie są odpowiednie. dlaczego to z nim jest coś nie tak? może jak je poznaje, z czasem, okazuje się że to nie to?

Gość nierozumiemfacetow
to jesli to nie to, to powienien wstrzymac sie ze slowami że kocha ponad zycie, nie moze bez tej osoby zyc, bratnie dusze itp.. a jakby chcial wykorzystywac z tym co dla siebie najlepsze, to znowu ta liczba MAX 5 razy seksu tego nie potwierdza :/

Gość oO.
omg. czasem jest tak (a zwłaszcza na początku, czyli przez te właśnie 5-6 miesięcy) że wydaje nam się że to ta osoba, ze jest super och i ach, a po tym czasie okazuje się jednak, że nie.

Gość nierozumiemfacetow
u[p

Gość nierozumiemfacetow
lkhj