Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Taka sobie ja...

I znow sie nie udalo...

Polecane posty

Gość Taka sobie ja...

Gość Taka sobie ja...
Pewnie duzo z Was dziewczyny znow sie zawiodlo..bo ja tak:( znow @ jest :S Chyba mi sie juz w ogole nie uda :'(

Gość Taka sobie ja...
Moze macie dla mnie jakies rady zeby sie tak nie dolowac?

Mam nadzieję,że uda się i Tobie i mnie... Ty dostałaś dziś @ a ja 5 dni temu... znam to uczucie :( Jestem z Tobą! Razem raźniej ;)

Gość Taka sobie ja...
W sumie to @ 3 dni temu :( Ale trzeba naprawde sie wyluzowac i najlepiej o tym nie mysles..tak...tylko trudno! Uda nam sie napewno!!!Trzymam kciuki za wszystkie starajace sie przyszle mamusie :D

Ja też 3mam kciuki za Ciebie i siebie jak i również za wszystkie inne kobiety mające podobny problem

Gość Taka sobie ja...
Powodzenia!Napewno niedlugo wejdziesz na forum podzielic sie z nami ze bedziesz mama;)

Gość Taka sobie ja...
Nie dziekuje zeby nie zapeszyc :P

nie doluj sie bedzie ok ja rok sie staralam o dzidziusia i najmniej spodziewanym momencie okazalo sie ze bede mama tego tobie i wszystkim staraczkom zycze

Cieszę się,że jest forum,gdzie można podzielić się swoimi troskami. Trzymaj się :*

Gość Taka sobie ja...
W sumie to calymi dniami nie mysle tylko o tym czy sie udalo czy nie.Ale wtedy jak sie zbliaz termin @ to dopiero sie zaczyna.Choc i tak za kazdym razem czuje ze niestety nie :(

Gość Taka sobie ja...
Tez sie ciesze ze sa takie osoby ktore mnie doskonale rozumieja :)

Gość Taka sobie ja...
AAA znam to. Juz od trzech miesiecy mam wszystkie objawy :P Caly miesiac boli mnie brzuch..piersi,tylko na @ przestaja boles.Pare dni po @ znow sie zaczyna klocie w brzuchu, bol piersi..zwariowac idzie.Moj lekarz nic nie rozumie.Chce mnie wyslac na usg zeby zobazyli co tam sie dzieje...

Gość Taka sobie ja...
Nie wiem czy to pytanie bylo do mnie ale mam 22 lata

do ciebie jestes mloda poczekaj nie nakrecaj sie tak bo doly zaczniesz lapac wszystko w swoim czasie ja caly rok chodzilam z dolem ryczalam w poduszke a tyle ile testow zrobilam to glowa boli na spokojnie dasz rade i bedziesz mama tylko nie panikuj

Gość Taka sobie ja...
Az tak to sie nie nakrecam.Nie latam po testy...Czekam poprostu na @ z nadzieja ze jej nie bedzie ale nie panikuje..

Gość innnaaleinna
ja też mam @ od 3 dni, a już miałam nadzieje....

Gość innnaaleinna
a ja własnie mam bzika, robie testy, iągle szukam objawów ciązy, wiem, że to zle ale ja pragne dziecka....jest mi źle

Gość Taka sobie ja...
Wiem dokladnie co czujesz... U mnie tez bylo tak jak pisalam wczesniej ze te ''objawy'' mam juz od 3 miesiecy. Pierwszego miesiaca poszlam do lekarza ktora odrazu podejrzewal ciaze.Tes-negatywny.Stwierdzil ze jest za wczesnie.po paru dniach kolejna wizyta u lekarza.Test-negatywny.Dalej mi wkrecal ze jest za wczesnie.Mowil mi ze raczej jestem w ciazy. A wiec juz sie w duchu cieszylam i modlilam zeby to byla prawda. Po 3 tygodniach (tydzien przed czasem) dostalam @.Myslalam ze poronilam.Lekarz tez!! Ale teraz jak juz tak mam co miesiac jestem pewna ze poronienia nie bylo (na szczescie) , jedyne czego nie rozumiem to wlasnie tych ciaglych boli brzucha..jajnikow i piersi.Moj lekarz tym bardziej.Czas chyba na zmiane lekarza ;)

Gość innnaaleinna
dokładnie ja też tydzień przed dostałam,jakby los sobie ze mnie zakpił ze tak czekam zeby nie było @, a tu tydzień wczesniej i wszystkie marzenia poszły w zapomnienie

Gość Taka sobie ja...
Wiem ze mloda jestem..ja juz Czuje ze chce byc mama ;)

Gość Taka sobie ja...
My to chyba same sie blokujemy ze tak bardzo chcemy..Trzeba naprawde przestac i wrzucic na luz ;)

Gość innnaaleinna
ja mam 28lat...to już najwyższa pora na dziecko

Gość innnaaleinna
każdy mówi wrzuc na luz....ale jak????ja nie potrafie, niewiem jak

ja mam 25 lat moj M ma 30 tez czulam balismy sie strasznie ze nic nie bedzie tym bardziej ze szwagierka nie mioze miec i jest po 3 in vitro ale wszystko moj M traktowal na spokojnie i zaszlam a o maly wlos nie stracilam dziecka