Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

............+.............

***************BARKA*******************

Polecane posty

Gość pewnie ze sie usmiechne
:):):):):) chcesz jeszcze? :):):):):);)

Gość wklej jakis wiersz N
;) pozniej przeczytam:)

:-) taki może być? Chodź. Zabiorę Cię na łąkę naszego spełnienia Jestem spóźnionym motylem, Kolorowym jak Twoja sukienka Przysiadłem tylko na chwile, na płatkach Twego ciała Upojony ciepłem Twej skóry napiętej jak struny w skrzypcach świerszcza Rozchyl swe usta jak kwiat rozchyla płatki Pozwól musnąć je skrzydłami Otwórz Otwórz .. Swe wnętrze i pozwól dotknąć. dotrzeć do słodkiego nektaru Niech rozkwitnie Twe ciało Jam Twój motyl spóźniony Tyś kwiat mój upragniony Dlatego wciąż nam siebie tak mało. i mało.

przeeeeeepraaaaaaaszaaaaaaam:-)aaaaaaale jaaaaaaaa innych nieeeeeeeee znaaaaaaaaam:-)🌻 Dotykiem rozpaliłaś me zmysły całuje Twe usta gorące dotykiem objęłaś mnie w posiadanie włosami otulając mą twarz dotykiem budząc namiętność oczami chłonąc extazę otwierając drogę ku zapomnieniu poddaję się Tobie bezgranicznie piersi twe całując smakując słodycz Twej skóry opadłem w otchłań zatracenia explodując kolorami drżąc z upojenia oddychając Twym oddechem całując Twe dłonie Twą szyję i usta i oczy zasypiam utulony Twym dotykiem......🌻

Gość powiedzmi no powiedz
ojej,a skąd wiesz..:) że to mój ulubiony utwór ????

Gość fghjkl/
nieistotne góra"dół ,ważne że Boccelli :P

:-) Do tej ściany cię przykuje Takiej czystej białej ściany To ubranie z ciebie zedrze Bo przeszkadza ono mi Potem spójże w twoje oczy Tak głęboko, prosto w nie Małą łyżkę wezmę miodu Wysmaruje całą cię Twoje piersi będą błyszczeć Potem zliże go Będę wielbił twoje ciało Aż stwardnieją piersi twe A ty zadrżysz moja miła W tej ekstazie niczym liść 🌻

Gość dcfvgbolfv
cosik się za bardzo rozkręciłeś :) kochanie :P wątek nabiera nieco erotycznych barw

kapłanom z tą pruderią się pozajączkowało:-) ezoteryka mówi,że kochankowie mają chodzić po niebie:-) Chciałbym zamienić się w ziemię Aby piaskiem będąc przesypywać się Między twoimi palcami. Chciałbym być powietrzem, Abyś mogła mną oddychać, Ja przemykałbym, Między twoimi ramionami Wodą będąc, Gasiłbym twoje najskrytsze pragnienia, Obmywałbym Twoje nagie ciało Zamieniając się w dźwięk, Muzyką pieściłbym uszy Twoje, Może zamienię się dla Ciebie w łąkę pachnącą latem, Z szumiącym strumykiem, pięknymi ptakami Przemykającymi pomiędzy kwiatami ? A może po prostu zostanę sobą, Twoim mężczyzną, twoją ostoją ?

Gość tyhujkl
Gdy słońca blask nad morza lśni głębiną, Myślę o tobie, miły. Wzywałam cię, gdy księżyc niebem płynął I zdroje się srebrzyły. Widzę cię tam, gdzie skraj dalekiej drogi Szarym zasnuty pyłem, A nocą gdzieś wędrowiec drży ubogi Słyszę twój głoś w szumie spienionej fali Bijącej o wybrzeże Lub w cichy gaj przychodzę słuchać dali W zamierającym szmerze. I wtedy wiem, że jesteś przy mnie, blisko, Choć oddal cię ukryła - Przygasa dzień, wnet gwiazdy mi zabłysną O, gdybym z tobą była! Goethe

Gość z usmiechem zasypiam
i z usmiechem sie budze:P taka moja natura inetligentnej inaczej:D:D wreszcie ktos do Ciebie zajrzal:) milego

Gość cosik mnie sie wydaje
ze znow mnie wkrecasz:P:P widze pewna zaleznosc:D ale na litosc B...skad u Ciebie taka desperacja:D:D krzyzyk zmien taktyke:D:D