Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ania_234

Proszę wypowiedzcie się...

Polecane posty

Od razu mówię, że nie będę zwracać uwagi na wypowiedzi, które tylko pogorszą mój stan myślenia o moim życiu... A więc...;( Mam tylko 12 lat... Ale ten temat jest dla mnie bardzo ważny... Bo od początku tego roku szkolnego moje życie stało się bardzo trudne... Będę wymieniać te trudne dla mnie rzeczy/sytuacje w punktach: 1. Zakochałam się w kimś, ale on nie zwraca na mnie uwagi... 2. Siedzę w ławce z kimś kogo nie lubię (to nie jest takie straszne, ale jak mam wymienić wszystko co mnie rani, to wymieniam) 3. W szkole tacy dwaj bracia, żeby poderwać inne dziewczyny naśmiewają się ze mnie...(a na lekcji co chwila puszczają do mnie uśmieszki na podryw..;/) 4. W czwartek pod kołami samochodu zginął mój ukochany kotek...(w tym roku straciłam 4 zwierzaki chomika, rybkę, kota i psa...) 5. W czwartek na sejmiku ekologicznym poznałam koleżankę...ona jak stwierdziła "zakochała się jak tylko go zobaczyła" zakochała się z moim koledze (którego ja też "b.lubię") ale potem zaczęła gadać z moim "byłym" z którym byłam na żarty i z litości...i stwierdziła, że jest super (a on jest tak fałszywy, że czuć za kilometr...no cóż...ja czuję to na kilometr...) 6. Dziewczyna z którą byłam przyjaciółką znalazła sobie inną przyjaciółkę i oznajmiła, że ja już nie jestem jej przyjaciółką... 7. Moja najprawdziwsza przyjaciółka mieszka na drugim końcu Polski... 8. Mam prababcię w ciężkim stanie...:( 9. Moje dwie ukochane ciocie są za granicą (jedna przyjeżdża 20 grudnia, ale tylko na tydzień, a druga na razie nie ma zielonej karty =Ameryka= ;/) 10. Mam wrażenie, że nikt mnie nie szanuje, nie lubi :( I to chyba tyle...jak sobie przypomnę coś jeszcze, to napiszę :( PROSZĘ O POTRAKTOWANIE TEGO TEMATU POWAŻNIE!!! :(