Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ullcciiaa

dlaczego mlody mezczyzna moze miec problemy ze wzwodem?

Polecane posty

Gość ullcciiaa

od jakiegos czasu spotykam sie z 33 letnim mezczyzna, bylismy juz w lozku ale niestety bardzo sie rozczarowalam. niewiem czy ja go nie podniecam czy jest jakas inna przyczyna jego problemow. nawet w trakcie gry wstepnej kiedy sie calujemy, piescimy jego penis nie drgnie, dopiero jak zaczynam go hmm "walic" to po jakims czsasie staje, ale po ok 2 minutach znowu opada. nasze stosunki glownie polegaja na tym ze ja caly czas musze go "walic" i szczerze mowiac nie mam zadnej przyjemnosci z tego seksu:(. jeszcze gdyby to bylo jakies sporadyczne, ale tak jest za kazdym razem.

Przyczyn moze byc wiele. To wrazliwy organ. Reaguje na kazdy dyskomfort, juz zaczynajac od temperatury w pokoju. Moze jest tez spiety.

Gość ullcciiaa
z wczesniejszym partnerem nie mialam takich problemow, wystarczyly pocalunki a on juz byl gotowy. nie wierze zeby nawet w jego mieszkaniu atmosfera byla az tak niekorzystna

Gość ullcciiaa
ok, glupote ignorujemy. moze ktos napisze jeszcze cos sensowanego?

Gość mała mika
Przyczyny mogą być różne. Może się stresuje, może ma nawyk masturbacyjny i jeśli mu nie "zwalisz" to mu nie stanie. Najlepiej pogadaj z nim o tym szczerze.

Gość Soldier82
Porozmawiaj ze swoim facetem, czasem stres, jakieś nałogi wykańczają libido. Sam miałem problem ze wzwodem w wieku 18lat! Byłem tak zakochany w starszej od siebie koleżance i tak się spinałem nerwowo, że jak przyszło co do czego to sprzęt mi nie chciał stanąć, jak już zaczaił że trzeba działać to po wprowadzeniu go tam gdzie trzeba kończyłem po kilku ruchach. Tak było przez pierwsze 2-3 tygodnie (partnerka była cierpliwa) Potem jakoś się"oswoił" i nie było problemu. Dawałem radę najpierw 20 minut, w końcu i godzinę ostrego seksu bez dochodzenia. O dziwo później z następną partnerką też miałem na początku problemy, więc chyba jakoś nadmiernie nagrzewałem się i stresowałem. Ps. Koniecznie porozmawiajcie o tym, ale nie dołuj go że jest do niczego itp. i nie mów że twój poprzedni był lepszy, w ogóle nie porównuj do jakiegokolwiek faceta! W ostateczności jest seksuolog i wiagra, więc bez nerwów!

Gość idzcie do seksuologa
ja nawet nie potrzebuje calusow tylko przytulanie i wydaje mi sie ze cisnienie rozerwie mi malego :)

Gość kaksjstryna
albo są suplementy diety, tez warto sie wspomóc, po co wiagra,

Gość _Misiek_
Kaksjstryna, suplementy diety czyli pewnie coś co zawiera "koenzym Q10". Sama sobie je ... jedz, bo one nie dają żadnych efektów. Rozmowa tu nic nie zmieni. Tu potrzeba podejść do sprawy na zupełnym luzie. Ja polecał bym tabletki o nazwie PENIGRA. Można je kupić w każdej aptece BEZ recepty. No i wizytę u seksuologa też polecam.

Gość ale 33 lata to nie młody
chyba, że miało być 23 :)

Gość moze za wulgarna jestes
i go przerazasz? z tym waleniem sie popisalas:)