Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tokohama

ząb a głowa

Polecane posty

Gość tokohama

witajcie. czy może wiecie coś na temat bólu zęba powiązanego z bólem głowy? od 2 dni boli mnie ząb i mam ostry ból w skroni. jak szeroko otworzę buzię, to zarówno ból zęba i skroni nasilają się i jakby "łączą". biore po 2 apapy, ale wcale nie uśmierza to bólu. może znacie na to jakieś sposoby? i czy wg wasbędę miała leczenie kanałowe? nie mogę dokładnie zlokalizować który to ząb mnie boli. nie czuje, żeby ból sie nasilała, jak dotykam zębów, ani nie reaguje on na ciepło czy zimno.

Gość po co zgadywac
boli cie zab to powinnas czym predzej isc do dentysty a nie wypytywac na forum jak najbardziej bol zeba moze tak promieniowac, ze ma sie wrazenie, ze boli i glowa

Gość po co zgadywac
zamiast szukac sposobow na usmierzanie bolu gdy leki nie pomagaja to powinnas isc do lekarza!

Gość tokohama
tak, ale nie zapominajmy, że dziś sobota, więc już nie dam rady sie nigdzie zapisać.

Gość po co zgadywac
pomijam fakt, ze do 14 to wszystkie przychodnie dzialaja to sa jeszcze "pogotowania dentystyczne" poza tym boli cie JUZ od dwoch dni trzeba bylo isc wczoraj!

Gość Sasanka wiosenna
ja bardzo cierpiałam z powodu bolu zeba i bez leczenia kanałowego sie nie obyło a bol faktycznie moze promieniowac

glowa cie boli od zeba ---normalne.wszystko promieniuje.uz napewno apap ci nie pomoze.ja bralam pyralgine i mi nie pomoglo a co dopiero apap. do dentysty marsz!!!! jak moge ci cos doradzic to jedynie tez co mi pomoglo raz bo nie mialam pyralginy to nasmarowalam glowe amolem i na zeba tez polalam i do tego wypilam amol.i przewszlo ale na krotko.dobra tez jest wódka.na wacik i na zeba ale to cie nie uuchroni przed dentysta.jesli chodzi o kanalowe leczenie to tylko stwierdz lekarz bo zrobieniu rentgena i takie tam.