Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wolna przemiana

do kobiet po 25 roku życia ważących do 55 kg

Polecane posty

Gość wolna przemiana

co i ile zjadacie dziennie ? szczególnie interesuje mnie czy spozywacie pieczywo i w jakich ilościach i jak ze słodyczami

Gość ja mam 28 lat i malo waze
ile jem, to ci nie powiem, bo nie znam sie na kaloriach, nigdy nic nie przeliczalam, pieczywo jem na kazde sniadania i czasem w ciagu dnia tez, slodycze ciagle (jestem uzalezniona), generalnie jestem chyba jakas zagadka natury, bo odzywiam sie niezdrowo, nie gotuje, wiec kupuje glownie gotowe niezdrowe jedzenie, jem duzo makaronow tez, ogolnie macznych rzeczy, owszem, owoce, jogurty tez, ale nie zamiast posilku, ale pomiedzy.

Gość wolna przemiana
dziękuję za odp a czy prowadzisz aktywny tryb życia,męczysz się gdzieś fizycznie ? np sport,praca w ogrodzie,fizyczna praca itp ? czy jesteś bierna,praca siedząca,siedzisz przed netem

Gość ja mam 28 lat i malo waze
wprawdzie cwicze srednio co 2, 3 dzien, ale zdecydowanie nie jest to aktywny tryb zycia, cale dnie poza tym to biernie.

Gość Ferea
Ja mam 26 lat, nigdy się nie odchudzałam, a jestem bardzo szczupła. Nigdy niczego nie trenowałam, jadłam i jem całkiem sporo słodyczy, lubię pizzę i makarony, pieczywo też codziennie przynajmniej 2 kromki. Owoce i warzywa w normalnych ilościach. Mam po prostu bardzo szybką przemianę materii i nie tyję. Ale uwierzcie, chciałabym ważyć parę kilo więcej i mieć biuścik i pupkę ;)

Gość Ferea
Dodam jeszcze, ze bardzo często jem o północy, przed snem... :O

Gość ja mammm
27 lat i waze 48 kg i jestem niska 160 cm niecale:) Jestem wegetarianka.