Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ksza

nękanie przez sms

Polecane posty

Gość ksza

Mam taki problem. Od paru miesięcy dostaję wulgarne, erotyczne smsy od jednego numeru. Dostaję także zdjęcia ( mozecie się domyślic jakie....). Do tego głuche telefony. Powiem szczerze, że nie ruszają mnie takie rzeczy, ale to już przekracza wszelkie granice!! Nie pozwolę, żeby ktoś mi truł życie! Nie będę zmieniac numeru tylko dlatego ze jakiś psychol się bawi moim kosztem! Chcę iśc z tym na policję, aczkolwiek nie wiem czy to coś da. Wiem, że to podchodzi o art.107 kodeksu wykroczen, jako nękanie itp. Czy miał ktoś z Was taką sytuację? Czy udało się komuś skutecznie zareagowac?

Regres ignoruj .. znudzi mu się...przeciez dziewczyn pisze ze neka ja pare miesiecy;]...zidentyfikuj ten numer i idz to zgłosic, niech sobie debil nie mysli

no i co ze pare miesięcy ? ale pewnie autorka odpisała na kilka tych esemesów ,ewentualnie odebrałą kilka telefonów ... a teraz tego nie robi bo jej sie znudziło zauważ ze pojscie na policje ,niczego tu nie zmieni ( słowa autorki) sugerują że autorka tak do konca chyba nie chce sie pozbyć natręta :P tak też może być ...

odebrała bo moze podejrzeawała kogos??..ja tez bym nie chciała zmienic swojego numeru tylko dlatego ze jakis gnoj sie na mnie uparł( na moj numer);]...to niech on sie wyniesie a nie jej numer...ja bym tak zrobiła albo poprosiła o blokade u operatora wszystko.. tak Apropos cos autorka sie nie wypowida smierdzi tu prowokacja moze to Ty Regres??

Gość Magicca
Jezeli faktycznie cie to meczy, to idz na policje. To jedyny sposob, aby pozbyc sie takiego natreta. Chyba, ze masz ochote czytac te bzdety nadal, wiec narzekaj i nic nie rob:)

a moze to Ty Regres?? tak to ja stworzyłem ten temat , bo nie mam nic ciekawszego do roboty :) możesz tak myśleć jak chcesz ... autorko poprosimy więcej szczegółów a na marginesie to pójście na policję to najlepsze rozwiązanie i nie zakładaj z góry że to nic nie da

mnie sie nie udało prowo ? a kiedy , gdzie ? może ja nic nie wiem ? o tym ... uświadom mnie kiedy i gdzie to było ? BO Z TEGO CO SIE ZNAM ....to wiem że jestem tylko pod tym nickiem

albo repres ewentualnie regrez miałem tutaj takiego podszywacza przez jakiś czas ... żądam przeprosin od ciebie :D ;)

Gość najprostsze wyjscie...
jezeli to wszystko przychodzi z jednego numeru to mozesz go zablokować:o popytaj w salonie swojego operatora albo poszukaj w internecie jak to zrobić🖐️