Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vikhtor

Czy facet przystojny zawsze = wysoki?

Polecane posty

wlasnie, co ma jedno do drugiego? moj ma 175 gdzies tak i jak dla mnie jest najprzystojniejszym facetem bo kocham Go a wzrost do kochania nijak sie nie ma :D pozatym wcale nie uwazam ze 175 to malo! malo jak na faceta to 160

Gość facet ma miec ponad 180 cm

Gość Venom
oczywiście, że tak. tyle, że facet wysoki od razu kojarzy się z bezpieczeństwem, natomiast niski musi się napracować żeby kobieta poczuła się przy nim bezpiecznie ;)

Gość Ja mam 160
i mój potencjalny facet mógłby mieć np. 170. Poniżej już raczej nie.

Gość hfdjdfg
Facet poniżej 180 -185 to nie jest fajny. Knypki dla niskich

Oczywiście, że może. Nie każdy niski facet jest nieatrakcyjny, tak samo jak nie każdy wysoki jest przystojny:o

Kolejne idiotyczne pytanie ;/ A czy wysoki czlowiek = zawsze przystojny ? Ocipiec z wami idzie... ;/

Gość karzelki nie sa seksowne
:P:D:P:D

Gość taka jedna sobie....
Głupoty piszecie. Może być niski i fajnie wyglądać, może być wysoki i wyglądać jak pokraka. Szczególnie jak jest wysoki i chudy. Wygląda wtedy jak tyczka. Z poczuciem bezpieczeństwa też też to nie wygląda tak, że jak jest wysoki to przy nim jest bezpiecznie. Jeżeli chodzi o sprawność i siłę fizyczną to częściej faceci ze średnim wzrostem lepiej sobie radzą. Wysoki nie jest już taki zwinny. Nie mówiąc o tym, że w dzisiejszych czasach mżczyzna dający bezpieczeństwo to mężczyzna wykształcony, mający stabilną pracę, z którym bez żadnych przeszkód można założyć rodzinę. Który o swoją rodzinę będzie dbał i starał się zapewnić jej jak najlepsze życie. A to już ze wzrostem ma niewiele wspólnego....

Gość karla21
mój facet ma 186cm wzrostu i jest dla mnie najbardziej przystojnym facetem na ziemi:)

Nie i o tym się przekonałem w ostatnim weekendzie gdy facet poniżej 170 cm miał takie branie, że ho ho. Ale miał swój styl, w sumie znany raper...

Gość mial branie bo
byl znany co tojest 170 cm dla facia :D

Gość wazne jaka ma twarz
co mnie wzrost obchodzi :D

Eeee dla wielu nie znającyh się na HH to nie był znany. Ale wiecie jak wygląda Ludovic Obraniak ten piłkarz, też jest niski ale uznawany za przystojniaka. A On jest do Niego bardzo podobny Raper = facet obrotny nie bojący się rywalizacji, pewny siebie

Gość wazne jaka ma twarz
co mnie wzrost obchodzi

Gość adamo196
jhffgfgfgggggggggggggggggggggg facet powyzej 185 to juz kalectwo sorry Najlepsi sa tacy w granicach 180 cm Tylko w zadnym wypadku zeby nie byli przy tym porazajaco chudzi bo facet wysoki + chudy = tragedia. Na bycie bardzo szczuplymi moga sobie pozwolic niscy faeci. Straszne brednie wypisujesz kalectwo trochę sportu i jest inna budowa postawa no, ale są gusta i guściki

Gość adam196
jhffgfgfgggggggggggggggggggggg facet powyzej 185 to juz kalectwo sorry Najlepsi sa tacy w granicach 180 cm Tylko w zadnym wypadku zeby nie byli przy tym porazajaco chudzi bo facet wysoki + chudy = tragedia. Na bycie bardzo szczuplymi moga sobie pozwolic niscy faeci. Straszne brednie wypisujesz kalectwo trochę sportu i jest inna budowa postawa no, ale są gusta i guściki

Gość aavvppp
Upupupupupup

Gość ;D
a ja mam 172 na portalach randkowych mam powodzenie(podobno jak wy to kobitki mówicie jestem nooo troszeczke atrakcyjny czy cus) noo dobra ale ale jak dochodzi do spotkania na zywo to kazda mówi mi dosłownie tak..,,ejj no myslałam ze bedziesz wyzszy,,... i tak prosto w twarz takie pretensje do mnie jakbym to ja był winny tego ze jestem kurdupel dlatego mama 22 lata jestem niski przystojny ale niski dlatego smaotny... dokładnie 2 lata temu dałem se spokój z kobietami... :D Odp:NISKI moze byc ładny lecz zawsze bedzie niskim chłopczykiem czekam na odpowiedzi czy nie mam racjii ale tak juz jest tak zaprogramowała nasz natura mniej niz 180 niski mniej niz 175 KURDUPEL dla kobiet bo tak to budze troche respektu bo mam bajcepsa i siła jest...

Gość gdybanie jest niezdrowe!
gdybanie jest niezdrowe. wszystko jest wzgledne. 'przezyj to sam/sama' wiem co mowie.............. wysoki, niski, chudy, gruby, piegowaty, garbaty a w praktyce seks w toalecie az sie iskry sypia. roznie bywa, wszystko wzgledne. PS: wyciskam 220 na klate;I

Gość gość
Ale Wy durne jesteście..... wysoki = przystojny ? a proszę znam tylu wysokich kolesi których ryje mogłyby służyć jako strachy na wróble. Mało tego wielu z nich jest tak tępych że nie potrafi nawet zlokalizować bezpieczników w swoim aucie, nie potrafią wymienić uszczelki w kranie. Wzywacie wówczas niskiego przystojnego hydraulika który tłumaczy Wam co tak naprawdę decyduje o męskości faceta. Wysoki = Bezpieczeństwo ? jasne obecna połowa facetów spier... na kilometr kiedy przypadkowe laski ciągną jego kobietę za włosy, depilują sobie klatę i wysiadują więcej przy lustrze niż rasowa kobieta. Dajcie spokój z tym pitoleniem. Wysoki = przystojny :) koń by się uśmiał

Gość xen
Gość powyżej zbulwersował się;),ale ma rację.

Gość gość
Ja ostatnio spotkalam cholernie przystojnego niskiego faceta. Nie, nie mial 175cm ale jakies 8-10 cm mniej... Zadbany byl, styl elegancki, przystojna twarz. Byl tez wygadany i pewny siebie co dodaje atrakcyjnosci rzecz jasna.

Gość gość
energiczna trzydziestolatka Ja znam taka definicje PRZYSTOJNY = WYSOKI = DOBRZE ZBUDOWANY xxx można być wysokim, dobrze zbudowanym brzydalem i co wtedy? Wy i te wasze wygórowane wymagania.

Gość Palinkaaa
Nie, nie zawsze. Niscy faceci (przynajmniej wielu z nich) ma w sobie coś, czego ci wysocy nie mają. Jednak, kiedy dziewczyna ma 175+, raczej szuka kogoś wysokiego. A to wcale takie łatwe nie jest...

Gość gość
mój brat ma 176 wzrostu a zaliczył tyle babek ze masakra, wszystkie piękne, jedne wyższe drugie niższe, teraz żonę ma wyższą, babki o niego się biły i walczyły jak lwice, miał takie 4 które przez kilka lat się nim na zmianę dzieliły na dłużej, a jak odchodził to ryczały :/ Jednej z nich matka powiedziała, że jak zostanie z jego córką to wybuduje im dom i kupi mu auto :D tylko że mój brat miał trzy siostry więc z kobietami potrafił gadać :)

Gość gość
Moj brat ma 175, jest dobrze zbudowany i przystojny. do tego ma fajny charakter, babki kleja sie do niego. Moj maz ma 179 i jak dla mnie jest wysoki, bo ja mam 156 :P Ale mialam roznych facetoww liceum kochalam sie na zaboj w chlopaku, ktory mial 165 :P Potem chodzilam z takim, ktory mial 170.

Gość gość
Ja mam 172cm i nigdy nie narzekalem z tego powodu . Wiadomo wysokie laski trzeba sobie odpuscic ale te mojego wzrostu i i nizsze lykalem jak ciasteczka . Mialem ich wiecej niz wiekszosc moich wyzszych kolegow baa jedna z moich bylych dziewczyn miala 179 cm a i na takie tez byl sposob . Duzy wplyw ma tez to czego na pierwszy rzut oka nie widac . Co bardziej kumaci zrozumieja co mam na mysli . Prawda jest taka ze dla kazdej kobiety przystojny oznacza co innego i nie p********e mi tutaj ze niski gosc nie jest meski bo za ucho wyprowadze i dam kopa w d**e :))))))

Gość gość
niscy tez sa przystojni