Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mikulka

mój stary to dureń

Polecane posty

wczoraj przychodzę ze szkoły i okazuje się że mój stary wywiózł gdzieś mojego kota. Moja mama powiedziała mi tylko do jakiej miejscowości mógł go wywieźc. miejscowośc leżała ok. 10 km od naszego domu. Bez chwili namysłu poszedłem na piechotę na poszukiwania zwierzaka. Ten debil wywiózł go do jakiejś wsi na całe szczęście niedużej, chodziłem więc od domu do domu pytając się czy ktoś nie widział jak jakiś facet wyrzuca kota ze skutera. Nikt nie widział. Szukałem więc kota nadal, po 5h znalazłem go w lesie w krzakach, miałczał tylko cichutko. Nienawidzę mojego starego, ten kot ma ok. 5 lat, nie poradził by sobie sam w lesie, poza tym wiedział jak jest dla mnie ważny. Nie mam zbyt wiellu przyjaciół a ten kot jest dla mnie jak siostra. Den debil widział jak go przytulam, głaszczę, okazuję czułośc i dlatego mi to zrobił. Gdybyście widzieli jego minę gdy wróciłem z kotem do domu...

Gość Elza21
współczuje bardzo Twojemu kotu.... :(

Gość jaaaaaaaaaaaaaaa789
a co mu ten kot przeszkadza?

Gość ale palant....
rzeczywiście dureń!!!

Gość dobry z ciebie człowiek
buziaki :) i zgadzam się z tobą masz durnia nie ojca :P

Gość aminexil
Weź swojego starego i wywieź do lasu 10 kilometrłów od domu, przywiąż nagiego do drzewa. Może sie zmieni

twoj stary wcale nie musi byc durniem....poprostu nie zna slowa tolerancja nie akceptuje twojej "innosci" wiec uderzyl w to co kochasz ..... zadajac tolernacji sam postaraj sie zrozumiec kogos o innych pogladach ..............

Gość co tu ma do rzeczy tolerancja
??? stary cap powinien odpowiedzieć za znęcanie sie nad zwierzętami!

Gość a dlaczego zaraz
Głupi stary dureń!!!!! Bym mu do zupy cos na przeczyszczenie wrzuciła na miejscu twojej matki. :O

Gość lskjg
Po pierwsze super że kota odnalazłeś. Ale napisz nam proszę czemu twój ojciec go wywiózł???

z moim ojcem nie układa mi się najlepiej, ale jak może dobrze układac się z pijakiem? ten kot jest u mnie cały czas w pokoju. Mój stary wie że kocham tego kota bardziej niż jego. Mówi ze jak jeszcze raz tego kota przytule lub pocałuję to przyjebie mu kołkiem w łeb a przy okazji i mi. Mówi ze niechce się zarazic od tego kota zadną chorobą, ze mu się chce rzygac jak go przytulam. on jest po prostu zazdrosny ze wolę kota bardziej niz jego. wolę kota bo kot nie pije wódki i nie robi mi awantury o byle co. Dlatego go wywiózł. Teraz nie spuszczam kici z oka.