Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona pod 30-stkę

Pokazujecie mężom nowego ciucha?

Polecane posty

Gość ona pod 30-stkę

Jak jest u Was drogie Panie?Czy wracając do domu z noą torebką/butami/bluzka chwalicie sie moęzowi ze sobie cos kupiłyscie czy zakupowe szaleństwa zostawiacie dla siebie?

Gość a mamy jakis wybor
ja pokazuje, on mi tez - ale bez zbednych opowiastek ;)

Gość Askaaska
Tak, pokazuje mezowi zakupy, podobnie on pokazuje mi, jak cos kupic dla siebie. Ale mam kolezanki, ktore ukrywaja kupione ciuchy, a nawet trzymaja je w pracy, zeby maz nie wiedzil, ile wydaja kasy...dla mnie to chore.

Gość nie pokazuję bo to nie jego
sprawa. Kupuje za swoje to co mi się podoba. Czasami nawet jemu kupie, bo chodzi jak menel, ale to trochę szkoda kaski, bo i tak wygląda jak menel.

Gość 5656875867
dlaczego jak menel?Moze idz z nim na zakupy i doradz mu w czym wyglądałby fajnie

Gość to po co
wychodzilas za maz na menela?????

Gość nie pokazuję bo to nie jego
Obojętnie co mu kupię on nie potrafi tego nosic. Nawet zwykle dzinsy, sweterek są dla niego problemem. Ciągle ma plamy, pogniecione wszystko, no menel i tyle. To pewnie ta jego figura - wielki brzuch i zero nóg!

Gość nie niegdy
zreszta jemu wsjo ryba bo jakis rok temu jak zobaczyl mnie w swetrze ktory nosze (czest) od 4 lat powiedzial ze ladnie wygladam i spytal czy nowy sobie kupilam :D od tego czasu w ramach kary :) ciuchy kupuje wylacznie za jego kase i wylacznie w najdrozszych sklepach :) ..on i tak sie nie zorientuje ze np. wczoraj kupil mi przesliczne krotkie futerko z norek :)