Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość coco_coco8465

z tym jednym na zawszee

Polecane posty

Gość coco_coco8465

Ka kila dni mija 4 rocznica naszego związku:)Jesteśmy swoimi pierwszymi partnerami seksualnyi i fajnie bdzie gdy zostanie tak juz na zawsze:) bardzo bym tego chciała:)Nigd nie przyszło mi nawet do głowy jak to jest z innym facetem ani podobne rzeczy:):)

Gość Longoria
Ja jestem ze swoim ponad 2 lata i czuję wypalenie :(

Gość qendbn
A ja nie mogłabym nie miec innych facetow.NIe wyobrazam sobie tylko z jednym przez całe zycie sie sekisc.Tak samo smieszne jest jak facet miał przez całe zycie tylko jedna kobiete z ktorą uprawiał seks.

Gość maro48
Mi się wydaje że to właśnie jest miłośc przywiązanie a nie jakieś zwierzęce kopulowanie niewiadomo z kim i gdzie jak zwierzęta

Gość sumsumaa
No,tak,oby wiecej takich par. Od paru tyg.klikam z gosciem na gg z ktorym zapoznałam sie na czacie.Ma zone z ktora jest wraz z chodzeniem,narzeczenstwem i małzenstwem 10 lat.Jest to jego pierwsza kobieta w seksie,takze i on jest dla niej pierwszym facetem.I co sie okazuje,ze ten pan lubi o swinstewkach pklikac,podniecac sie lubi i lubi seksik cybernetyczny i robi to czesto i z wieloma czatowniczkami i co zabawniejsze ma ochote na spotkanie realne na małe co nieco.Jak na razie troszke sie boi,ale jednak chce i wydaje mi sie,ze to zrobi.

Gość baletnica xD
Ja bym naprzykład niemogła z jednym mężczyzna być przez całe życie

Gość Moi rodzice sa po ślubie
30 lat.Nawet nie macie pojęcia jak oni się kochają.Oni nawet nie potrafią się sprzeczać. Mama była jego pierwsza ,a tat mamy.Jak cudownie patrzeć na ich szczęście.