Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Pawel21

dziewczyny smierdzacy problem stop

Polecane posty

Sluchajcie po prostu nie wytrzymam za kazdym razem kiedy wracam do domu i zdejmuje buty(adidasy)smrod jest niesamowity probowalem sprayow Sholl ,ale to kompletnie nic nie pomaga nic a nic; Po tych preparatach nogi mi jeszcze bardziej wala. Dziewczyny Help wiecie jakie to uczucie kiedy wchodze do domu a siostra sie krzywi nic nie mowi,ale wiem,ze za kazdym razem kiedy przychodze ten straszny odor jest nie do wytrzymania od razu ide nogi myc,ale to tez nic nie daje(nie wiem moze w zimnej wodzie powinieniem umyc nogi). dochodzi powoli do tego,ze do dziewczyny boje se chosdzic bo jak zdejme buty.....no tragedia co zrobic .

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 kakakakaka
Kupuj buty z prawdziwej skory. Te ze sztucznych materialow nie przepuszczaja powietrza i stopa sie w nich zaparza.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kup sobie nowe buty i skarpety

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 maturka4
Racja. Tylko sk贸ra! Trudno, nieraz wychodzi taniej ni偶 za "mark臋"

Udost臋pnij ten post

I jeszcze jedno wiecie co jest najgorsze,ze buty mi przeszly tym zapachem po prostu smrod w przedpokoju nie do ogarniecia. No tak skora,jak konkretnie jakiej marki polecacie .?/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Pawel21 bez pr膮du
z ust tez mi smierdzi, czasami jak sobie ziewne, to az mi sie rzygac chce, wytrzymac nie idzie z takim smrodem, co zrobic?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 natalaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
talk jest bardzo dobry i 偶el z kasztana

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Pawel21 bez pr膮du
w ogole strasznie sie poce, caly jestem zawsze oblany potem i lepki, jak dotykam czegos reka, to zawsze zostaje taka mokra plama... jak biore do reki gazete, to czasami az druk sie rozmywa.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 axis
wymocz nogi w roztworze wody z octem.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Pawel21 bez pr膮du
zel z kasztana? takiego z kibla?!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Pawel21 bez pr膮du
czy fakt ze mam 171 cm wzrostu i waze 124 kg moze miec bezposredni wplyw na moje nadmierne pocenie sie?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a wi臋c moja rada jest taka
po pierwsze wypierz buty lej膮c do nich wcze艣niej vanish 偶eby wy偶ar艂 bakterie, wypierz, wyp艂ucz dobrze, wysusz recznikami papierowymi, napakuj gazet i zmieniaj te gazety co jaki艣 czas np co godzin臋 az buty wyschna, jak b臋da zupe艂nie suche przed ka偶dym za艂o偶eniem spryskaj tym: http://www.spozywczy.pl/prodinfo.php?item_id=14231&pkt_id=&pro_id=&char_id= nogi wymocz porz膮dnie w k膮pieli z sza艂wi膮, stosuj krem z dezodorantem, spr贸buj ew przez jaki艣 czas http://www.domzdrowia.pl/42617,acerin-fungi-dezodorant-do-stop-przeciwgrzybiczy-150-ml.html jak nie pomo偶e to juz nie wiem....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 DO PAW艁A 21
We偶 misk臋 wlej ciep艂ej wody i wsyp zwyk艂ej sody i mocz te 艂apska. Pomo偶e na pewno!!!!

Udost臋pnij ten post

Ale tzn ten talk wsypac do skarpet tak?? a co myslicie o kwasie borowymkiedys mi go polecili,ale nie kupilem podobno kosztuje grosze w aptece ktos juz stosowal??

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kakakakaka
Jest taki stary sposob na potliwosc stop, podobno skuteczny. Ugotuj obierki z ziemniakow a potem w tej brei mocz stopy. Pewnie pierwsza kapiel nie zlikwiduje potliwosci ale moze zauwazysz roznice. Warto sprobowac. Moja mama dawno temu przeczytala o tej kuracji w jakims zielarskim pismie. Jej pomoglo.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Pawel21 bez pr膮du
mocze w occie srednio raz na tydzien, potem stopy bardzo ladnie pachna :) ale wszystko sie psuje juz po kilku minutach, kiedy moje stopy zalewa kolejna fala potu...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Pawel21 bez pr膮du
a te ziemniaki do kapieli moge podebrac z obiadu, czy nie?

Udost臋pnij ten post

Ocet przeciez to mi wysuszy stopy zluszczeja zupelnie a to spowoduje kolejne nawroty potu i srodu. aha czyli roztwor sody???

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Pawel21 bez pr膮du
nie chcialbym, zeby mi stopy sie wysuszyly i tak mam strasznie suche piety :o kiedys mialem satynowa posciel, ale juz po pierwszej nocy byla pozaciagana moimi pietochami :o

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kakakakaka
oj nie艂adnie zabiera膰 komu艣 nicka!!!!pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Kurcze no moze ta soda pomoze,albo pewnie tak jak ktos powiedzial zmienic buty tylko jakie marki polecacie???

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nie zaden ocet
tylko rozcie艅czony nadmanganian potasu..potem wklep masc przeciwgrzybicz i porzadnie wymyj i wysusz buty.Mozesz w nie wysypac puder antybakteryjny do st贸p...po k艂opocie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 DO PAW艁A21
Nie wa偶ne jakiej firmy.Wa偶ne 偶eby ,to by艂a sk贸ra.

Udost臋pnij ten post

po 1. wywal te smierdzace adidasy i kup buty porzadne ze skory!! po 2. najwazniejsze kup antyperspirant ANTIDRAL okolo 20 zlotych smarujesz 1 w tygodniu na noc i nogi sie nie poca!! po 3. bawelniane skarpety a nie zandne ze sztucznego materialu po 4. mozesz uzywac tych wszystkich sprejow zasypek na pocenie nog itd..

Udost臋pnij ten post

No wlasnie troche sie boje tych wszystkich roztworow nadmanganiam potasu tez mozna gdzies kupic??

Udost臋pnij ten post