Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pawel21

dziewczyny smierdzacy problem stop

Polecane posty

Sluchajcie po prostu nie wytrzymam za kazdym razem kiedy wracam do domu i zdejmuje buty(adidasy)smrod jest niesamowity probowalem sprayow Sholl ,ale to kompletnie nic nie pomaga nic a nic; Po tych preparatach nogi mi jeszcze bardziej wala. Dziewczyny Help wiecie jakie to uczucie kiedy wchodze do domu a siostra sie krzywi nic nie mowi,ale wiem,ze za kazdym razem kiedy przychodze ten straszny odor jest nie do wytrzymania od razu ide nogi myc,ale to tez nic nie daje(nie wiem moze w zimnej wodzie powinieniem umyc nogi). dochodzi powoli do tego,ze do dziewczyny boje se chosdzic bo jak zdejme buty.....no tragedia co zrobic .

Gość kakakakaka
Kupuj buty z prawdziwej skory. Te ze sztucznych materialow nie przepuszczaja powietrza i stopa sie w nich zaparza.

Gość kup sobie nowe buty i skarpety

Gość maturka4
Racja. Tylko skóra! Trudno, nieraz wychodzi taniej niż za "markę"

I jeszcze jedno wiecie co jest najgorsze,ze buty mi przeszly tym zapachem po prostu smrod w przedpokoju nie do ogarniecia. No tak skora,jak konkretnie jakiej marki polecacie .?/

Gość Pawel21 bez prądu
z ust tez mi smierdzi, czasami jak sobie ziewne, to az mi sie rzygac chce, wytrzymac nie idzie z takim smrodem, co zrobic?

Gość natalaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
talk jest bardzo dobry i żel z kasztana

Gość Pawel21 bez prądu
w ogole strasznie sie poce, caly jestem zawsze oblany potem i lepki, jak dotykam czegos reka, to zawsze zostaje taka mokra plama... jak biore do reki gazete, to czasami az druk sie rozmywa.

Gość axis
wymocz nogi w roztworze wody z octem.

Gość Pawel21 bez prądu
zel z kasztana? takiego z kibla?!

Gość Pawel21 bez prądu
czy fakt ze mam 171 cm wzrostu i waze 124 kg moze miec bezposredni wplyw na moje nadmierne pocenie sie?

Gość a więc moja rada jest taka
po pierwsze wypierz buty lejąc do nich wcześniej vanish żeby wyżarł bakterie, wypierz, wypłucz dobrze, wysusz recznikami papierowymi, napakuj gazet i zmieniaj te gazety co jakiś czas np co godzinę az buty wyschna, jak będa zupełnie suche przed każdym założeniem spryskaj tym: http://www.spozywczy.pl/prodinfo.php?item_id=14231&pkt_id=&pro_id=&char_id= nogi wymocz porządnie w kąpieli z szałwią, stosuj krem z dezodorantem, spróbuj ew przez jakiś czas http://www.domzdrowia.pl/42617,acerin-fungi-dezodorant-do-stop-przeciwgrzybiczy-150-ml.html jak nie pomoże to juz nie wiem....

Gość DO PAWŁA 21
Weż miskę wlej ciepłej wody i wsyp zwykłej sody i mocz te łapska. Pomoże na pewno!!!!

Ale tzn ten talk wsypac do skarpet tak?? a co myslicie o kwasie borowymkiedys mi go polecili,ale nie kupilem podobno kosztuje grosze w aptece ktos juz stosowal??

Gość kakakakaka
Jest taki stary sposob na potliwosc stop, podobno skuteczny. Ugotuj obierki z ziemniakow a potem w tej brei mocz stopy. Pewnie pierwsza kapiel nie zlikwiduje potliwosci ale moze zauwazysz roznice. Warto sprobowac. Moja mama dawno temu przeczytala o tej kuracji w jakims zielarskim pismie. Jej pomoglo.

Gość Pawel21 bez prądu
mocze w occie srednio raz na tydzien, potem stopy bardzo ladnie pachna :) ale wszystko sie psuje juz po kilku minutach, kiedy moje stopy zalewa kolejna fala potu...

Gość Pawel21 bez prądu
a te ziemniaki do kapieli moge podebrac z obiadu, czy nie?

Ocet przeciez to mi wysuszy stopy zluszczeja zupelnie a to spowoduje kolejne nawroty potu i srodu. aha czyli roztwor sody???

Gość Pawel21 bez prądu
nie chcialbym, zeby mi stopy sie wysuszyly i tak mam strasznie suche piety :o kiedys mialem satynowa posciel, ale juz po pierwszej nocy byla pozaciagana moimi pietochami :o

Gość kakakakaka
oj nieładnie zabierać komuś nicka!!!!pozdrawiam

Kurcze no moze ta soda pomoze,albo pewnie tak jak ktos powiedzial zmienic buty tylko jakie marki polecacie???

Gość nie zaden ocet
tylko rozcieńczony nadmanganian potasu..potem wklep masc przeciwgrzybicz i porzadnie wymyj i wysusz buty.Mozesz w nie wysypac puder antybakteryjny do stóp...po kłopocie

Gość DO PAWŁA21
Nie ważne jakiej firmy.Ważne żeby ,to była skóra.

po 1. wywal te smierdzace adidasy i kup buty porzadne ze skory!! po 2. najwazniejsze kup antyperspirant ANTIDRAL okolo 20 zlotych smarujesz 1 w tygodniu na noc i nogi sie nie poca!! po 3. bawelniane skarpety a nie zandne ze sztucznego materialu po 4. mozesz uzywac tych wszystkich sprejow zasypek na pocenie nog itd..

No wlasnie troche sie boje tych wszystkich roztworow nadmanganiam potasu tez mozna gdzies kupic??