Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Strze lecki

Jakie kierunki sa dla nieudacznikow?

Polecane posty

Gość Strze lecki

Administracja, politologia. Co jeszcze?

Gość socjologia i politologia

Gość takie ktore sie wybiera
nie majac do nich zamiłowanie, a tylko dlatego,ze sie ławo dostac. Jak ktos jest pasjonatem owej politologii to trudno go nazwac nieudacznikiem

Gość socjologia i politologia
no i pedagogika i psychologia

Gość wszystkie pedagogiczne

Gość yyyyyyyyyyyyyyyy
dziennikarstwo

Gość yyyyyyyyyyyyyyyy
i matma, albo fizyka

Gość yyyyyyyyyyyyyyyy
kto wymyśla takie porąbane tematy?? :/

Gość matka i fizyka akurat
maja najwieksze perspektywy . Zawód matematyka wg swiatowych rankingow jest najbardzie przyszlosciowym zawodem.

Gość taka sobie jedna mała
Najśmieszniesze jest to, że prawie wszyscy studenci administracji to ludzie, którzy nie dostali się na prawo a nikt nie chce się do tego przyznać :) moja znajoma pracuje w dziekanacie WPiA na jednej z państwowych uczelni i mówiła, że prawie każdy kto nie dostał się na prawo bierze z braku laku administrację :) żałosne:) czy to wstyd się do tego przyznać?

i kolejny temat całkiem bez sensu.. jak można mówić o kierunkach dla nieudaczników??? Jeśli kogoś pasjonuje socjologia to ten kierunek jest właśnie dla takiej osoby. Jak ktoś widzi siebie w przyszłości pracującego w administracji - administracja jest jak najbardziej na miejscu. To czy ktoś jest nieudacznikiem nie zależy od kierunku studiów ale od zaradności życiowej. Jak już ktoś wspomniał na podobnym topiku: można skończyć nawet medycynę (bo tak chcieli rodzice) a po studiach mieć dwie lewe ręce do tej roboty. Ludzie opanujcie się:) chyba ktoś ma jakieś kompleksy zakładając taki topik;)

aha.. i najważniejsze to jest to by wybrać kierunek studiów samodzielnie, aby to był wybór przemyślany i nieprzypadkowy. Indywidualna sprawa co kto studiuje i co go interesuje;)

Gość depresyjna
Odwalcie sie od politologii socjologii i innych kierunkow. Macie swoje mega fajne kierunki to sie ich trzymajcie i nie obrazajcie kogos kto studiuje inne kierunki. Idioci.

Gość jak ktoś jest nieudacznik
tak jak ty strzelecki ,to każdy kierunek który zacznie studiowac okaże się dla niego klapą :))

Gość wszystkie na WSH
niech spróbuje w Lesznie :-D

Gość vnghjvbrf
ot wymyslili pytanie kazdy kierunek jest normalny tylko róznia sie stropniem trudnosci..dekle

Gość okierunku
Kierunek to sprawa skomplikowana. Ja np. miałam dobry kierunek STUDIÓW, ale zły kierunek w życiu. Kierunkiem w życiu swoim złym mój ojczulek postanowił urządzić SIE w życiu. Ale mu nie wyszło. I to ma m w tyłku. Lecz przez to nie wyszło i mnie. I to już jest gorsze. Nie wiem co robiłam w mieście x na studiach. W laboratorium byłam - smiechu warte. Czy płaczu raczej. No ale miał mi wielce pomóc. Lepiej by mi pomógł jakby nie żył. Poważnie. Ale to już koniec urządzania się cudzym kosztem -raz na zawsze. Życie - wielki dar, który ktoś wykorzystuje dla swoich IDIOTYCZNYCH celów. Bo żeby jeszcze miał rację... :( 0,001 promila ani nie miał racji :( Dziękuję za odbiór.

Gość gdyby nie te kierunki
pedagogiczne, to byście nie umieli czytać i pisać, więc nie studiowalibyście tych swoich pseudo wspaniałych kierunków:P